Çözüldü Foruma mesaj otomatik olarak birleştirildi eklentisi eklenmeli

Angrycrodocile

Larva
Üye
Merhabalar,
Forum üzerinde gördüğüm eksiği belirtmek istedim. Böyle eksikleri belirte belirte inşallah kusursuz bir forum ortamı olacağını düşünüyorum. Şimdi konumuza dönecek olursak bir örnek üzerinden açıklayayım.

Örneğin, bir kişi yorumu yazıyor. Ardından tekrar yazıyor, tek yorumda olması gereken şeyler iki yorumda oluyor. Dolayısıyla bu da hem kirliliğe sebep oluyor, hem de kişinin mesaj sayısı da gereksiz yere artmış oluyor. @Elraen

Argentavis

Kraliçe
Moderatör
Yardımsever
İlklerden
Deneyimli Hobici
Üye
Eklenti ile çözülebilecek bir durum mu bilemiyorum ama üyelerin yorum yaparken biraz daha dikkatli olması gerekiyor. Yorumları DM kutusu gibi kullananlar var hâlâ.

Angrycrodocile

Larva
Üye
Eklenti ile çözülebilecek bir durum mu bilemiyorum ama üyelerin yorum yaparken biraz daha dikkatli olması gerekiyor. Yorumları DM kutusu gibi kullananlar var hâlâ.
Nasıl çözüldüğünü ben de bilemiyorum, eklenti ile çözüldüğünü düşünüyorum. Onun dışında daha düşüncesini basit bir cümleyle ifade edemeyen insanlar çokken DM gibi kullanmaları normal geliyor bana.

Elraen

Kraliçe
Yönetici
Yönetici
Ekip
Yardımsever
İlklerden
Ansiklopedik İnsan
Forum Delisi
Deneyimli Hobici
Üye
İlk mesajda yazdığın bilinmesi gerekenler listesinde zaten. Mesaj attıktan sonra bir ekleme yapılacaksa, düzenle yapılır eklenir. Düzenleme süresi bitmişse bir başkasının mesaj atmasını bekler, sonraki cevabına eklersin.

Rapor atıp "Hayırlı olsun abi" diyen arkadaşlar var. Bence basamakları çok hızlı atlamaya çalışıyorsunuz :)

Angrycrodocile

Larva
Üye
İlk mesajda yazdığın bilinmesi gerekenler listesinde zaten. Mesaj attıktan sonra bir ekleme yapılacaksa, düzenle yapılır eklenir. Düzenleme süresi bitmişse bir başkasının mesaj atmasını bekler, sonraki cevabına eklersin.

Rapor atıp "Hayırlı olsun abi" diyen arkadaşlar var. Bence basamakları çok hızlı atlamaya çalışıyorsunuz :)
Efendim çok hızlıdan ziyade elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyoruz, forum için gerekli bir eklenti.

Elraen

Kraliçe
Yönetici
Yönetici
Ekip
Yardımsever
İlklerden
Ansiklopedik İnsan
Forum Delisi
Deneyimli Hobici
Üye
Evet çabanın farkındayım, 50 tane raporun var =) Bakıyorum öyle bir eklenti var mı

Elraen

Kraliçe
Yönetici
Yönetici
Ekip
Yardımsever
İlklerden
Ansiklopedik İnsan
Forum Delisi
Deneyimli Hobici
Üye
Ekledik, halledildi.