Çözüldü Forum üzerinde mesajlar sınırsız düzenlenememeli ve başlıklar düzenlenememeli

Angrycrodocile

Yumurta
İlklerden
Üye
Merhabalar,
Forum üzerinde birkaç eksik gördüm. Onları belirtmek isterim:
  • Öncelikle mesajlar sınırsız düzenlenememeli. Onun için bir sınır belirlenebilir. Örneğin mesaj yazıldığında ya da konu açıldığında ilk 1 saat ya da ilk 30 dakika içerisinde düzenlenebilmeli.
  • Konu başlığı kesinlikle düzenlenememeli. Bunlar için raporlama sistemi kullanılabilir.
Bunları suistimal eden illaki çıkar. Onun için bence önlemler alınmalı.
@Elraen

ÖmerAstam

Pupa
İlklerden
Üye
Merhabalar,
Forum üzerinde birkaç eksik gördüm. Onları belirtmek isterim:
  • Öncelikle mesajlar sınırsız düzenlenememeli. Onun için bir sınır belirlenebilir. Örneğin mesaj yazıldığında ya da konu açıldığında ilk 1 saat ya da ilk 30 dakika içerisinde düzenlenebilmeli.
  • Konu başlığı kesinlikle düzenlenememeli. Bunlar için raporlama sistemi kullanılabilir.
Bunları suistimal eden illaki çıkar. Onun için bence önlemler alınmalı.
@Elraen
Rapor sisteminde anlık yorum moderatör tarafından goruntulenebiliyor veya düzenleme yapılmış başlık ve konu olduğunda bunlarda aynı şekilde loglaniyor . Normal kullanicilar değil ama moderasyon ekibi bu detayları görüntüler

Angrycrodocile

Yumurta
İlklerden
Üye
Detayı görüntüleyebildiğini ben de biliyorum. Ayrıca başlık detaylarını da göremiyor bu bir, ikincisi bunlar üye tarafından her zaman suistimal edilmeye müsait özelliklerdir.

Elraen

Yumurta
Yönetici
Yönetici
Ekip
Yardımsever
İlklerden
Ansiklopedik İnsan
Forum Delisi
Deneyimli Hobici
Üye
Yazıları düzenleme sınırı 30 dakikaya çekilmiştir.