Forum için tavsiye

akvaryumhane

Pupa
Üye
Merhabalar. Formu güzelleştireceğini düşündüğüm bir öneri ile geldim. Formda bazı arkadaşlarımızla bir konu üzerinde konuşma bitince, konuya "Teşekkür ederim" gibi kısa mesajlar atamıyoruz. Zaten bu formun kurallarında yasak olarak mevcut. Tavsiyem, formda aynı beğeni gibi "Katılıyorum, teşekkürler, rica ederim" vb. butonlar eklenirse çok daha iyi olur. Şimdiden teşekkür eder, iyi hobiler dilerim.

Enesersoy45

Majör
Yardımsever
Tespit Uzmanı
Üye
Şey👉🏿👈🏿
Eğer eklenirse "Görevim🫡" lafımı tepki butonu olarak görmek isterim👉🏿👈🏿

samet_56

Media
Yardımsever
Üye
Merhabalar. Formu güzelleştireceğini düşündüğüm bir öneri ile geldim. Formda bazı arkadaşlarımızla bir konu üzerinde konuşma bitince, konuya "Teşekkür ederim" gibi kısa mesajlar atamıyoruz. Zaten bu formun kurallarında yasak olarak mevcut. Tavsiyem, formda aynı beğeni gibi "Katılıyorum, teşekkürler, rica ederim" vb. butonlar eklenirse çok daha iyi olur. Şimdiden teşekkür eder, iyi hobiler dilerim.
Merhaba, aslında beğeni butonu aynı işlevi görüyor, birisi teşekkür ettiğinde mesajı beğenerek " rica ederim " mesajı veriyor diye düşünüyorum. Tabi yine de güzel olabilir fikriniz.

hasany

Süper Koloni
Moderatör
Yardımsever
İlklerden
Deneyimli Hobici
Tespit Uzmanı
Rehberkolik
Üye
Selamlar, öneriniz için teşekkürler. Bana göre oraya ayrı olarak bu kadar buton eklemek çok kalabalık bir görüntü oluşturur. Yakın zamanda tepkilere birkaç tane yeni emoji ekleyeceğiz. Yeni tepkiler bu konuda işinizi görür belki.

Yine de bu konu yeterli talebi görürse elbette denenir. Ancak sistemsel olarak düzgünce halledilemezse ve estetik durmazsa yapmayız.