Sitenin sessiz olması doğal mı?
Aslında forumu konu açısından genişletmek lazım çok güzel olur.Aktiflik zamana göre değişiyor. Video atıldıktan sonra aktiflik artar genelde. Kış aylarında forum çok daha sessiz olacak, zor konu açılır. Şu an sezon sonlarına yaklaştık zaten.
Forumdaki herkes rehber açabilir. Kötü bir rehber değilse onaydan geçiririz zaten. Kendi konularınızı açabilirsiniz, okuruz, güzel olur.Aslında forumu konu açısından genişletmek lazım çok güzel olur.
Daha ne kadar genişletilir açıkçası bilmiyorum. Yeterince kategori bulunmakta zatenAslında forumu konu açısından genişletmek lazım çok güzel olur.
Dostum kafamdan çok güzel şeyler geçiyor fakat üşeniyorum.Forumdaki herkes rehber açabilir. Kötü bir rehber değilse onaydan geçiririz zaten. Kendi konularınızı açabilirsiniz, okuruz, güzel olur.
Konu dışı kategorisi mesela genişletilmeli.Daha ne kadar genişletilir açıkçası bilmiyorum. Yeterince kategori bulunmakta zaten
Konu dışı kategoride istenilen çoğu şey konuşulabilir. Burası canlı forumu ne de olsa fakat yine de onuda önemseyip konu dışı için kategori açılmış görüyorum ki. Aklımıza takılan gündelik hayattan şeyler bile konuşulabilir ama dediğim gibi burası canlı forumu olduğu için genellikle konular canlılar ve yaşam alanları üzerinden konuşuluyor. Herhangi bir öneri veya şikayetiniz varsa, ilgili kategoriye konu açabilirsiniz.Konu dışı kategorisi mesela genişletilmeli.
Konu dışını daha ne kadar genişletilebilir tuzlu su,yılan gibi katogorilerde bile aktiflik yok sadece kalabalık olur daha fazlasıKonu dışı kategorisi mesela genişletilmeli.
Uğraştırıyor evet. Benim açmayı düşündüğüm pek konu vardı fakat rafa kaldırdım birçoğunu. Özellikle cins/tür tespitleriyle ilgili detaylı bir şey yapmayı düşünmüştüm ama vazgeçtim şu anlık.Dostum kafamdan çok güzel şeyler geçiyor fakat üşeniyorum.
1-2 tane gerekli olan kategori var açacağımız. Bunu da iletirim belki.Konu dışı kategorisi mesela genişletilmeli.
Çünkü artık hobi denilen şey zengin işi ve en güzel kısımı illegal oldu, millet artık hobi yapmaya bile korkar oldu bu sebepten ötürü.Konu dışını daha ne kadar genişletilebilir tuzlu su,yılan gibi katogorilerde bile aktiflik yok sadece kalabalık olur daha fazlası