Hepinize çok teşekkür ederim yaza kadar belkide hiçbir zaman dönemeyebilirim hepiniz çok sevdiğim hobilercisiniz bir hatam oldu ise affola. Hepinize keyifli hobiler
Sebep noldu abiHepinize çok teşekkür ederim yaza kadar belkide hiçbir zaman dönemeyebilirim hepiniz çok sevdiğim hobilercisiniz bir hatam oldu ise affola. Hepinize keyifli hobiler
Kendine iyi bak o7Okul başlıyor
Sende 👋Kendine iyi bak o7
görüşürüz abi ne sorsak cevapladın teşekkürlerHepinize çok teşekkür ederim yaza kadar belkide hiçbir zaman dönemeyebilirim hepiniz çok sevdiğim hobilercisiniz bir hatam oldu ise affola. Hepinize keyifli hobiler
Bu yazıyı profilinden dolayı gülerek okudum, hoş değil... ☹️Forumda sana bir şey katabildiysek ne mutlu bize, bize bir şey katabildiysen bizde teşekkür ederiz. Kendine iyi bak, Karınca Çiftliğim forum, var olduğu sürece her zaman seni bekliyor olacak! ^^ Sağlıcakla kal.
Yıldırım gülle üzgün. ☹️Bu yazıyı profilinden dolayı gülerek okudum, hoş değil... ☹️
Kendine iyi bak dostum. Foruma ve diğer arkadaşlara katkıların için teşekkürler: ) Hoşça kal 👋
Sana da çok alışmıştım her sorunun altındaydın görüşmek üzeri dostum
Forumda sana bir şey katabildiysek ne mutlu bize, bize bir şey katabildiysen bizde teşekkür ederiz. Kendine iyi bak, Karınca Çiftliğim forum, var olduğu sürece her zaman seni bekliyor olacak! ^^ Sağlıcakla kal.
görüşürüz abi ne sorsak cevapladın teşekkürler
Kendine iyi bak o7
Hepinize teşekkür ederim yazın görüşmek üzere ha birde möderatör seçilirsem söyleyin :dkendine iyi bak teşekkür ederiz
Katkıların için teşekkürler foruma geç gelsem de bana oldukça yardımın dokundu Hakkını helal et Allah a emanet ol o7Hepinize çok teşekkür ederim yaza kadar belkide hiçbir zaman dönemeyebilirim hepiniz çok sevdiğim hobilercisiniz bir hatam oldu ise affola. Hepinize keyifli hobiler
kendine iyi bak dostum. okul zamanının iyi geçmesi dileğiyle o7. seni bekliyor olacağız.Hepinize çok teşekkür ederim yaza kadar belkide hiçbir zaman dönemeyebilirim hepiniz çok sevdiğim hobilercisiniz bir hatam oldu ise affola. Hepinize keyifli hobiler