Formikaryuma geçmiyorlar

Cihan__

Asker
Yardımsever
Forum Delisi
Üye
Screenshot_20240722-202856_Gallery.jpg
Formics sanguinea kolonime pupa eklememden sonra tüpte bakması zor olduğu için formikaryuma geçirme kararı aldım outworld bir seçenekti ama ben istemedim cocopeat ile bir yer hazırladım ince tip formikaryuma koydum 2 gün önce ama hâla geçmediker tüpteler şuan sizce napayım? Tüpü formikaryuma dökersem yuva yaparlarmı

Rtyler

Yumurta
Üye
Ekli dosyayı görüntüle 39944
Formics sanguinea kolonime pupa eklememden sonra tüpte bakması zor olduğu için formikaryuma geçirme kararı aldım outworld bir seçenekti ama ben istemedim cocopeat ile bir yer hazırladım ince tip formikaryuma koydum 2 gün önce ama hâla geçmediker tüpteler şuan sizce napayım? Tüpü formikaryuma dökersem yuva yaparlarmı
yuva yaparlar ama yumurtalar hasar görebilir , eğer 1 gündür geçmedilerse dene bence

ALPEER

Larva
Üye
Ekli dosyayı görüntüle 39944
Bence tüpü içine dök, küçük bir formicaryum ise kraliçe onları olması gereken yere taşıyacaktır.