Yani cins dağılımı hakkında pek bir fikrim yok ama muhtemelen bulursunuz neden bulamayasanız?Kayseride yaşiyorum bulabilirmiyim
Yani cins dağılımı hakkında pek bir fikrim yok ama muhtemelen bulursunuz neden bulamayasanız?Kayseride yaşiyorum bulabilirmiyim
Peki teşekkür ederim ☺️Yani cins dağılımı hakkında pek bir fikrim yok ama muhtemelen bulursunuz neden bulamayasanız?
Kayseri iklimi bu tür için uygun değil ama kışları bile ısınan binalarda bulma ihtimali olabilir. Doğrudan Kayseri'de kaydını bulamadım ama gözden kaçırmış olabilirim diye linkini bırakıyorum makalenin https://www.researchgate.net/public...t_Monomorium_pharaonis_Hymenoptera_FormicidaeKayseride yaşiyorum bulabilirmiyim
Hocam şuan messor bulunuyor muİlk kraliçe olarak önermem hocam. Kontrol etmesi baya zor ve istilacı bir cins. Dışarı çıkıp aramak en güzel yol. Hem şu anda başlangıç için çok iyi bir cins olan messor bulabilirsiniz.
Ne zaman ne bulunacağı belli olmaz ama şu anda uçuş mevsimleri doye biliyorum evet.Hocam şuan messor bulunuyor mu
Bende karsdayım da hiç denk gelmedim bu aradaKars'a yolunuz düşerse verebilirim