Formikaryuma destek

AvcBahadir

Larva
Üye
Arkadaşlar selam herkese iyi akşamlar keyifli forumlar.
Formikaryumu 3D Printerdan yaptık ancak üstü baş görüldüğü üzere ve ara sıra takıp çıkartabileceğim ve çok uğraştırmayacak ve sabit-sağlam olacak bir kapak istiyorum. Önerileri bekliyorum. Çok uğraşmadan zahmete girmeden formikaryumu gerektiğinde açıp temizleyebileceğim gerektiğinde açıp müdahele edebileceğim herhangi bir cam vb bir çözüm istiyorum. Söküp takabileceğim ve yerinden oynamayacak bir çözüm aradığımdan aklıma henüz bir çözüm gelmedi.
Önerilerinizi bekliyorum.

IMG_9172.JPEG

MustafaPX

Pupa
Üye
Arkadaşlar selam herkese iyi akşamlar keyifli forumlar.
Formikaryumu 3D Printerdan yaptık ancak üstü baş görüldüğü üzere ve ara sıra takıp çıkartabileceğim ve çok uğraştırmayacak ve sabit-sağlam olacak bir kapak istiyorum. Önerileri bekliyorum. Çok uğraşmadan zahmete girmeden formikaryumu gerektiğinde açıp temizleyebileceğim gerektiğinde açıp müdahele edebileceğim herhangi bir cam vb bir çözüm istiyorum. Söküp takabileceğim ve yerinden oynamayacak bir çözüm aradığımdan aklıma henüz bir çözüm gelmedi.
Önerilerinizi bekliyorum.

Ekli dosyayı görüntüle 47914
Tuğkan abi de görmüştüm cam ve çivi ile sabitliyordu evde küçük bir çoçuk yoksa mıknatıs ile de olabilir demişti istersen izle linkini atarım.

slmgoko

Pupa
Üye
Dört köşeye mıknatıs girecek boyutta dremel ile delik açın. Deliklere mıknatısları silikon ile sabitleyin. Üstüne cam koyun ve mıknatısların olduğu 4 köşeye bir mıknatıs daha koyun. Tuğkan abi aynısını yapmıştı.

AvcBahadir

Larva
Üye
Dört köşeye mıknatıs girecek boyutta dremel ile delik açın. Deliklere mıknatısları silikon ile sabitleyin. Üstüne cam koyun ve mıknatısların olduğu 4 köşeye bir mıknatıs daha koyun. Tuğkan abi aynısını yapmıştı.
Dremel yok ama çok ince bir uç var matkapta onunla yavaş yavaş delmeyi deneyeceğim dostum teşekkürler

slmgoko

Pupa
Üye
Dremel yok ama çok ince bir uç var matkapta onunla yavaş yavaş delmeyi deneyeceğim dostum teşekkürler
Ne demek dostum, elinden geldiğince zarar vermeden ufak ufak yap. Ytong olsa daha rahat delik açılırdı ama şimdi bu tarz kalıplaşmış flemente açmak nasıl olur bilmiyorum. İlerde mıknatıslı tarzı bende yapacağım için önermek istedim, hem pratik cam sökümü oluyor hemde dik konmayacağı için kayma da olmuyor.