formikaryum

BaranNS

Yumurta
Üye
messor karınca 2 tane kraliçe karıncam var test tüpünde 15-20 işçi çıkınca formikaryuma taşımak istiyorum yutong daha ucuz geliyor ama elimde patlar diye korkuyorum ve nemlendirme nasıl yapıcam bilmiyorum içi pislenince nasıl alacağımıda hazır formikaryum mu tavsiye edersiniz yutong mu?

BeyDiesT

Nanitik
Üye
ytong tavsiye ederim çok kirlenme sonucunda yeni bir ytonga transfer edersiniz zaten o kadar kirlilik olana kadar koloni bayağı büymüş olur yeni ytongdan formikaryum ihtiyacın olur ytong nemlendirmesinide bunun gibi yapabilirsiniz kendim çizdim örnek amaçlı ama siz daha iyisini yaparsınız. 1663959500168.png

BeyDiesT

Nanitik
Üye
ytong tavsiye ederim çok kirlenme sonucunda yeni bir ytonga transfer edersiniz zaten o kadar kirlilik olana kadar koloni bayağı büymüş olur yeni ytongdan formikaryum ihtiyacın olur ytong nemlendirmesinide bunun gibi yapabilirsiniz kendim çizdim örnek amaçlı ama siz daha iyisini yaparsınız. Ekli dosyayı görüntüle 18545
Suyun bulunduğu kısımla ytong taş arasında 1.5 cm 2 cm ideal olur 1.5 cm öneririm

pek anlamadıysan anlattığımı daha detay için tuğkan abinin yaptığı videoyu izleyebilirsin part 1 part 2 şeklinde

Son düzenleme:

BaranNS

Yumurta
Üye
Suyun bulunduğu kısımla ytong taş arasında 1.5 cm 2 cm ideal olur 1.5 cm öneririm

pek anlamadıysan anlattığımı daha detay için tuğkan abinin yaptığı videoyu izleyebilirsin part 1 part 2 şeklinde
ytong tavsiye ederim çok kirlenme sonucunda yeni bir ytonga transfer edersiniz zaten o kadar kirlilik olana kadar koloni bayağı büymüş olur yeni ytongdan formikaryum ihtiyacın olur ytong nemlendirmesinide bunun gibi yapabilirsiniz kendim çizdim örnek amaçlı ama siz daha iyisini yaparsınız. Ekli dosyayı görüntüle 18545
Çok güzel çizmişsiniz elim vok fazla yatkın değil ama denicem

BeyDiesT

Nanitik
Üye
peki umuyorum ki başarırsın ben 2 kere failladım 3.de oldu :D

celilcem

Nanitik
Üye
Peki ytongu cam kutu içine mi alim yoksa herhangi bir kutu içi olur değilmi?
Messor demişsin messorlar çok nem sevmez zaten herhangibi kaba koymanıza gerek yok genede koyicam diyorsan saklama kabının içine koyabilirsin