Üzerini cam ile silikonlamıyacak mısın daha sonra nasıl açacaksın birde nem nasıl sağlanacakArkadaşlar merhaba. 35 kişilik bir koloniye sahibim. Biliyorum fazla büyük ama çoğunu pamuk ile tıkayıp koloni büyüdükçe büyüteceğim. Gazbetondan yaptım. Nasıl olmuş? Olmamışsa aynısından var yenisini yaparımEkli dosyayı görüntüle 20808
Üzerine delik açacağım. Tuğkan abinin bir videosu vardı oradaki gibi olacak. Camın 4 köşesinden delik açıp gazbetona vidalayacağımÜzerini cam ile silikonlamıyacak mısın daha sonra nasıl açacaksın birde nem nasıl sağlanacak
Anladım videoyu bulabilirsen atsana merak ettimÜzerine delik açacağım. Tuğkan abinin bir videosu vardı oradaki gibi olacak. Camın 4 köşesinden delik açıp gazbetona vidalayacağım
Bence güzel olmuş.Arkadaşlar merhaba. 35 kişilik bir koloniye sahibim. Biliyorum fazla büyük ama çoğunu pamuk ile tıkayıp koloni büyüdükçe büyüteceğim. Gazbetondan yaptım. Nasıl olmuş? Olmamışsa aynısından var yenisini yaparımEkli dosyayı görüntüle 20808
Evet çok güzel olmuşBence güzel olmuş.
Eyw
dk 1.30 dan sonra izleyebilirsin.
cam sökülüp temizleniyorbenim merak ettiğim bir şey var. silikonla cam yapıştırılan formikaryumlar transferlerden sonra nasıl temizleniyor?
Sıcak suda beklet silikon eriyor cam çıkıyorbenim merak ettiğim bir şey var. silikonla cam yapıştırılan formikaryumlar transferlerden sonra nasıl temizleniyor?