Tuğkan ağbey (karınca çiftliğim kanalının sahibi) yanlış hatırlamıyorsam alçıdan yaptığı bir formikaryumu vardı hatta kanalında videolarıda olacak, alçı kullanabilirsin ne kadar verimli olur bilemem, 3d baskı imkanın varsa pla dan basabilirsin, veya birkaç test tüpünü birleştirerek birkaç odadan oluşan formikaryum yapabilirsinFormikaryum yapmak istiyorum ama yutong bulamıyorum. İnternetten yakın zamanda alışverişim sonucu ürünümü alamadım. Bu yüzden internete pek güvenmiyorum. Bana kolayca erişebileceğim bir formikaryum malzemesi önerebilir misiniz?
test tüpü işini görecektir ama formikaryum yapacağım diyorsan alçı kullanabilirsin alçıyı alacağın yerde yüksek ihtimal ile gaz beton da vardır eğer yok ise inşaatlarda oluyor rica edersen verebilirlerFormikaryum yapmak istiyorum ama yutong bulamıyorum. İnternetten yakın zamanda alışverişim sonucu ürünümü alamadım. Bu yüzden internete pek güvenmiyorum. Bana kolayca erişebileceğim bir formikaryum malzemesi önerebilir misiniz?
Ağaçta yaşayanlara yumuşak ağaç ile yapılabilir plastit olabilir ytong olabilir aslında rehberden herşeyi görebilirsinFormikaryum yapmak istiyorum ama yutong bulamıyorum. İnternetten yakın zamanda alışverişim sonucu ürünümü alamadım. Bu yüzden internete pek güvenmiyorum. Bana kolayca erişebileceğim bir formikaryum malzemesi önerebilir misiniz?