Dostum ilerde koloni büyürse diye gerek yokken pleksiyke kapatirizda gerek olduğunda nasıl acacaz oyuzden😀nem odası fazla değil mi. sadece 1 odayı nemlendirseniz yeterli diye düşünüyorum
ama şuan 4 odadan 3 ü nemli bölge görünüyor. koloni büyüdüğünde tüm odaları aktif kullanmaya başladığınızda da 4 te 3 oran yine de fazla benceDostum ilerde koloni büyürse diye gerek yokken pleksiyke kapatirizda gerek olduğunda nasıl acacaz oyuzden😀
Vala ben yabancı bı adamin formikaryumundan modifikasyon yaptım bak adamdaki hepsinde delik varama şuan 4 odadan 3 ü nemli bölge görünüyor. koloni büyüdüğünde tüm odaları aktif kullanmaya başladığınızda da 4 te 3 oran yine de fazla bence
aynen adam hepsine delik koymuş. nemli olması güzel ama illaki nemsiz ortam olması gerek bence.Vala ben yabancı bı adamin formikaryumundan modifikasyon yaptım bak adamdaki hepsinde delik var
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:
ve adamdaki kolonileri önde videosu var
İşte bende öyle düşündüğüm için sadece büyük odalara delik açtım diğer odalar da delik yok böylece daha az nem olur diye düşündümaynen adam hepsine delik koymuş. nemli olması güzel ama illaki nemsiz ortam olması gerek bence.