Boyanda kimyasal var mı?Merhaba ytongdan bir formikaryum yaptım karıncaların gezecegi yer hariç geri kalan yerleri boyamayı düşünüyorum sizce boyamanın karıncalara zararı olur mu olmaz ise hangi boya ile boyayabilirim ?
Kimyasaldan kastınız ne? Akrilik boya kullanacağım.Boyanda kimyasal varmı?
Karıncalar bazı kimyasallardan etkilenir.Kimyasaldan kastınız ne akrilik boya
Ytong emen bir maddedir. Çok sağlıklı olacağını düşünmüyorum, aksine zararlı olabilir çünkü ytonga sıvı basınca sıvıyı yayar. Aynı şey az da olsa boya içinde geçerli olabilir. Tercih size ait iyice bir araştırma yapmanızı öneririm.Merhaba ytongdan bir formikaryum yaptım karıncaların gezecegi yer hariç geri kalan yerleri boyamayı düşünüyorum sizce boyamanın karıncalara zararı olur mu olmaz ise hangi boya ile boyayabilirim ?
Elraen"in bir videosunda ytongu boyayabilirsiniz demişti. Fakat ilk önce kaynar yada çok sıcak suda yıkayın demişti aklımda kalan bu.Kimyasaldan kastınız ne akrilik boya
TeşekkürlerElraen"in bir video sunda yutongu boyuyabilirsiniz demişti,Fakat ilk önce kaynar yada çok sıcak suda yıkayın demişti aklımda kalan bu.
Non-toxıc bir akrilik veya parmak boya uygundur. Renk tonuyla ilgili takıntınız yoksa boyaya çok az su ekleyip süngerle bastıra bastıra ytonga uygulayabilirsiniz. Ardından birkaç gün kurutmanız veya ytongu fırınlamanız iyi olur. İçinde fazla su varken fırınlamayın belli olmaz patlayabilir veya kırılabilir.Merhaba ytongdan bir formikaryum yaptım karıncaların gezecegi yer hariç geri kalan yerleri boyamayı düşünüyorum sizce boyamanın karıncalara zararı olur mu olmaz ise hangi boya ile boyayabilirim ?
TeşekkürlerNon-toxıc bir akrilik veya parmak boya uygundur. Renk tonuyla ilgili takıntınız yoksa boyaya çok az su ekleyip süngerle bastıra bastıra ytonga uygulayabilirsiniz. Ardından birkaç gün kurutmanız veya ytongu fırınlamanız iyi olur. İçinde fazla su varken fırınlamayın belli olmaz patlayabilir veya kırılabilir.
Rica ederim hayırlı akşamlar.Teşekkürler