Hocam hangi cinsler ytongu parçalayabilir?Nem falan değil direkt paramparça edip kaçarlar işçilerin sayısı artınca. Ytongu bile parçalayabiliyor bazı cinsler.
Messor gibi sağlam çenesi olan cinsler kırabiliyorlar. Onun için duvarları genelde ince yapmamaya çalışırız.Hocam hangi cinsler ytongu parçalayabilir?
Anladım hocam, bilgilendirme için teşekkürler.Messor gibi sağlam çenesi olan cinsler kırabiliyorlar. Onun için duvarları genelde ince yapmamaya çalışırız.
Messor tetra pheidole diye biliyorum ben kısacası sağlam çenesi olan cinslerHocam hangi cinsler ytongu parçalayabilir?
Ytong duvarını kalın yapsak yinede zamanla ytongtan kaçma ihtimalleri var mı?Messor tetra pheidole diye biliyorum ben kısacası sağlam çenesi olan cinsler
Pheidole ler ne kadar duvar sağlam olsun aç kaldıklarında deli gibi her yeri parçalıyorlar ama diğer türlerden emin değilimYtong duvarını kalın yapsak yinede zamanla ytongtan kaçma ihtimalleri var mı?
5 işçili pheidole kolonisine sahibim sanırım outworlde bağlamak daha mantıklı.Pheidole ler ne kadar duvar sağlam olsun aç kaldıklarında deli gibi her yeri parçalıyorlar ama diğer türlerden emin değilim
Tüp de mi besliyorsunuz bilmiyorum ama aç kaldıkları sürece çok bi kaçma tehtidi oluşturmaz merak etmeyin5 işçili pheidole kolonisine sahibim sanırım outworlde bağlamak daha mantıklı.
Var da ona çözüm bulmak zor değil. Formicarium'un çevresine cam kalıp yaparsın en kötü ihtimalleYtong duvarını kalın yapsak yinede zamanla ytongtan kaçma ihtimalleri var mı?
Tüp de mi besliyorsunuz bilmiyorum ama aç kaldıkları sürece çok bi kaçma tehtidi oluşturmaz merak etmeyin
Teşekkürler.Var da ona çözüm bulmak zor değil. Formicarium'un çevresine cam kalıp yaparsın en kötü ihtimalle
Risk almaya değmez hocam o zaman.Nem falan değil direkt paramparça edip kaçarlar işçilerin sayısı artınca. Ytongu bile parçalayabiliyor bazı cinsler.
Tetramorium.Hocam hangi cinsler ytongu parçalayabilir?