Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hocam ant store o kadar ucuzki bence gidin 150tl lik en büyük boyunu alın ileridede out world de 80 TL tutuyor 230 TL ye inanılmaz ucuza çıkarsınız hatta bence gidin gönül rahatlığıyla istediğinizi alın
Ben kendi yapıcağımı söyleyim , formikaryum almak yerine çoğaltıcı alıp deney tüplerinde bakmayı planlıyorum ve koloni büyükçe tüp sayısı arttırılabilir , bağlantılar yapılıp ek çoğaltıcı ekleyip büyütülebilir hemde bir kaç kişiden bu yöntemin daha pratik olduğunu duydum.
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:
Bu arada 230 tl harcamayı ben pek mantıklı bulmadım , dediğim yöntemle hem daha ucuza getirilebilir + outworlde 80 tl vermek yerine kendin yapabilirsin
Benim yapacağım outworld :
elimde böyle bir kab var bunun üstünün biraz kesip sineklik yapıştırıcam. Sen daha farklı kablada yapabilirsin şeffaf felan görüntü için . Bu şekilde yaparsan ucuza gelir.
Ben kendi yapıcağımı söyleyim , formikaryum almak yerine çoğaltıcı alıp deney tüplerinde bakmayı planlıyorum ve koloni büyükçe tüp sayısı arttırılabilir , bağlantılar yapılıp ek çoğaltıcı ekleyip büyütülebilir hemde bir kaç kişiden bu yöntemin daha pratik olduğunu duydum.
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:
Bu arada 230 tl harcamayı ben pek mantıklı bulmadım , dediğim yöntemle hem daha ucuza getirilebilir + outworlde 80 tl vermek yerine kendin yapabilirsin
Benim yapacağım outworld :
Ekli dosyayı görüntüle 5627
elimde böyle bir kab var bunun üstünün biraz kesip sineklik yapıştırıcam. Sen daha farklı kablada yapabilirsin şeffaf felan görüntü için . Bu şekilde yaparsan ucuza gelir.
Fikir vermek amaçlı yorum yaptım , bende ilk zamanlar almak istiyordum benim yaptığım gibi bazı arkadaşlar bana yaptı ve fikrimi değiştirdiler . Kendi yapacağım outworld gibi ürünleri hem uygun fiyata geliceği hem de kendim tasarlayıp yapabileceğimi düşündüğüm zaman bana daha mantıklı geldi satın almak yerine kendin yapmak.
Örnek : yoğurt aldım içindekini tükettikten sonra bedava kab olmuş oldu outworld para vermemiş olucam, bağlantı kurmam yeterli olucak.
(amacım fikir yani öneri vermektir)
Bence bu şekilde olması çok daha iyi. Hobide kendin bir şeyler üretmek gerekiyor bence. Satın almak çok daha basit, ama ürettiğin üründeki keyfi vermiyor bana sorarsanız. Formicarium'u da kendisi yapabilir aslında. Eğer tüp kullanmak istemiyorsa onun bile bir çok alternatifi bulunabiliyor.
Merhaba , messor karınca türüne göre bir plan düşündüm sizce olur mu . Formikaryum almak veya yapmak yerine tüp çogaltıcısı alıp bir kaç tüp de besleyebilir miyim . örnek : 5 li tüp çoğaltısı alıp 5 tüp taksam (tüpleri koloni büyüdükçe eklicem) bu karıncalar için bir sorun olur mu formikaryum...
Bence bu gayet uygun , ben yoğurt kabından sonra görseldeki gibi olanların büyüklerinden geçerim diye düşünüyorum hem de şeffaf ve plastik olduğu için kolayca kırılmayacaktır.
Hafif elastik benimkiler şimdi ben bundan yaparsam pahalıya geliyor 50 tl gibi bide dandik 35 tl ye out Word alıp bide çoğaltıcı alsam bence en iyi böyle olur
Hafif elastik benimkiler şimdi ben bundan yaparsam pahalıya geliyor 50 tl gibi bide dandik 35 tl ye out Word alıp bide çoğaltıcı alsam bence en iyi böyle olur