teşekkür ederim kardeşimÇok güzel olmuş ellerinize sağlık
Transfer için delik şuan için gerekli olmadığı için açmadım.koloni yeteri kadar büyüyüp transfer edilme sürecine girdiğinde bir delik açıp nemlendirmeyi durdurmayı planlıyorum. Deneyimlerimi sizinle paylaşıcam.Sevdiğim tarzda bir formikaryum. Tasarımınızı beğendim, elinize sağlık.
Bu tarz formikaryumlar ne kadar kullanışlı olur emin değilim. İleride transfer etmek isteyince veya olası bir mite probleminde biraz sıkıntılı bir süreç yaşatır gibi geliyor bana. Daha önce deneyimleyen varsa veya siz ileride deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim.
Saten duvar alçısı.Birkaç tane alçıdan kalıp çıkardım farklı markaların aralarında en kokusuz olanını seçtim daha doğrusu 0 koku olanını. Deneme yanılma olcak bi nevi. 1 haftadır kalıp dışında havalanıyordu, transfer sürecine kadar 1 hafta daha havalandırıcam. üst tarafında kil kullandım. Kimyasal içermeyen cocuklar için olan.Ben de böyle bir formikaryum yapmak istiyorum. Birkaç sorum olacak, cevaplarsanız sevinirim.
Hangi alçıdan kullandınız?
Kullandığınız alçı hayvanların sağlığını olumsuz etkileyebilecek kimyasallar içeriyor mu?
teşekkürlerCidden çok zarif ve güzel bir farmikaryum olmuş.
Nemlendigi için ileride çatlama dağılma vs. gibi sorunlar olur mu olursa buraya eklersen sevinirimNasıl olmuş beyler. Soru varsa alabilirim.
tamam paylaşıcam deneyimlerimiNemlendigi için ileride çatlama dağılma vs. gibi sorunlar olur mu olursa buraya eklersen sevinirim
Benzerini yapmak istiyorumSaten duvar alçısı.Birkaç tane alçıdan kalıp çıkardım farklı markaların aralarında en kokusuz olanını seçtim daha doğrusu 0 koku olanını. Deneme yanılma olcak bi nevi. 1 haftadır kalıp dışında havalanıyordu, transfer sürecine kadar 1 hafta daha havalandırıcam. üst tarafında kil kullandım. Kimyasal içermeyen cocuklar için olan.
Knk naptın formikaryumu hiç birşey paylaşmamıs sıntamam paylaşıcam deneyimlerimi
Bunu kullanmadım şimdilik, duruyor. Büyük bir kolonim yok malesef bu formıcarıum için.Knk naptın formikaryumu hiç birşey paylaşmamıs sın
TamamdırBunu kullanmadım şimdilik, duruyor. Büyük bir kolonim yok malesef bu formıcarıum için.
Bende düşünüyorum ama hangi alçıyı kullanmam gerektiğini hala bulamadım nem alanaı yapmış ya sünger koymuşÇok güzel olmuş bende yapmayı düşünüyorum bu da bana örnek oldu ama nemlendirmeyi nasil yapacaksın