Formicanın türü nedir?

Cihan__

Majör
Yardımsever
Forum Delisi
Üye
Bu kraliçeleri doğada gezerken bir taşın altında buldum, aslında koloniden aldım ama taşın altında büyük bir yuva olmadığı halde 10-15 arası kraliçe vardı bende 2 tane alsam bir zarar görmezler diye düşünerek aldım biraz işçide aldım. Zaten multiqueen için çok elverişli bir formica türüne benziyor şimdi kış uykusundan dolayı yumurtlamayı kestiler. Sizce türü nedir?
Screenshot_20241018-214620_Gallery.jpgScreenshot_20241018-214639_Gallery.jpgScreenshot_20241018-214654_Gallery.jpg

Demo

Nanitik
Yardımsever
Üye
Tür tespitini Google lens kullanarak yapmak çok yanlış bir şeydir. Burada Cihan arkadaşımız tür tespiti ya da tahminini iyi yapabilen kişilerin cevaplamasını beklediğini düşünüyorum.

Lütfen bir daha asla hiçbir yerde hiçbir familyanın, alt familyanın, cinsin, türün, alt türün tespitini Google lens ile yapmayın ve burada paylaşmayın.

KarincaMeraklisi

Yumurta
Üye
Tür tespitini Google lens kullanarak yapmak çok yanlış bir şeydir. Burada Cihan arkadaşımız tür tespiti ya da tahminini iyi yapabilen kişilerin cevaplamasını beklediğini düşünüyorum.

Lütfen bir daha asla hiçbir yerde hiçbir familyanın, alt familyanın, cinsin, türün, alt türün tespitini Google lens ile yapmayın ve burada paylaşmayın.
Bu bilgilendirme için teşekkür ederim ve haklısın sizlerden özür diliyorum.