Canlı yem şart değil, üstte saydığım besinleri kullanabilirsiniz.Merhaba bendede rufibarbis olduğunu düşündüğüm kralicem var canlı yem şartmı? yumurta beyazı protein ihtiyacını karşılar mı Ekli dosyayı görüntüle 11829
Hocam salam koydum ama hiç yenmemiş gibi duruyor 3 işçi oldu. İlk işçide şekerli su verdim 1 saate sonra şekerli suyu temizleyip salam koydum içeri. Sonrasında diğer işçiler çıkmış. Tekrardan şekerli su takviyesi yapayımmı?Canlı yem şart değil, üstte saydığım besinleri kullanabilirsiniz.
Hocam salam koydum ama hiç yenmemiş gibi duruyor 3 işçi oldu. İlk işçide şekerli su verdim 1 saate sonra şekerli suyu temizleyip salam koydum içeri. Sonrasında diğer işçiler çıkmış. Tekrardan şekerli su takviyesi yapayımmı?
Hocam tavuk et falan haşlanmışmı olmalı?Kıyma, tavuk, haşlanmış yumurta, salam, sosis, kırmızı et çeşitleri
Hocam nasıl bulabilirim meyve sineğini ?Meyve sineği vermeyi deneyebilirsin bu ara çok fazlaştılar
Bı elmayı ikiye böl birini sen ye diğerini balkona köy geldikçe yakalaHocam nasıl bulabilirim meyve sineğini ?
Çanakkaledeyüm buralarda çok kara sinek ve sivri sinek var ama en üst katta olduğum için 1 tane bile gelmiyor.Bı elmayı ikiye böl birini sen ye diğerini balkona köy geldikçe yakala
Meyve sineği vermeyi deneyebilirsin bu ara çok fazlaştılar
Abi olmassa kıyma ver protein kaynağı olarakÇanakkaledeyüm buralarda çok kara sinek ve sivri sinek var ama en üst katta olduğum için 1 tane bile gelmiyor.
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:
Aga eti haşlayıpmı veriyim çiğmi veriyim?
Aga eyw kıyma proteinde pişmişmi çiğmi vericem ? Pişmiş yerlermi bilmiyorum ama çiğ ette bakteri var diye biliyorum.Abi olmassa kıyma ver protein kaynağı olarak
messorlara uzun süredir çiğ veriyorum hiçbir sorun yaşamadım ve un kurduna göre kıymaya bayılıyorlar ama garanti veremem tabiAga eyw kıyma proteinde pişmişmi çiğmi vericem ? Pişmiş yerlermi bilmiyorum ama çiğ ette bakteri var diye biliyorum.
Bı pisirip dene yemezlerse çiğ ver ama hafif harslaAga eyw kıyma proteinde pişmişmi çiğmi vericem ? Pişmiş yerlermi bilmiyorum ama çiğ ette bakteri var diye biliyorum.