formica rufibarbis

Kuzeykurum22

Yumurta
Üye
Merhabalar bugün Formica Rufibarbis buldum tüpü sardım, ne sıklıkla bakarsam sıkıntı olmaz.

Moderatör tarafında düzenlendi:

Cihan__

Majör
Yardımsever
Forum Delisi
Üye
Ne kadar az bakarsan o kadar iyi kendimden örnek vereyim formica kolonilerime hergün bakarım işçi yokkende bakıyodum ama ne kadar az bakarsan o kadar sağlıklı olur 3 günde 1 falan ideal

Kuzeykurum22

Yumurta
Üye
Ne kadar az bakarsan o kadar iyi kendimden örnek vereyim formica kolonilerime hergün bakarım işçi yokkende bakıyodum ama ne kadar az bakarsan o kadar sağlıklı olur 3 günde 1 falan ideal
şuan yumurta dahi yok ama bana 1 ay hiç bakma dediler abartı değil mi?

putin

Yumurta
Üye
işçi çiktiginda kralice stres olursa yumurta yermi acaba

Koraykbl

Nanitik
Üye
Merhabalar bugün Formica Rufibarbis buldum tüpü sardım, ne sıklıkla bakarsam sıkıntı olmaz.
Bende formica buluştum ve malesef öldü. Tavsiyem çok hızlı strese giriyorlar. Sarsılmayan ve karanlık bir yerde tut ve iyi havalandırma yap birde ne kadar az bakarsan o kadar iyi 3 veya 4 gün idealdir bencede.

Kuzeykurum22

Yumurta
Üye
Bende formica buluştum ve malesef öldü. Tavsiyem çok hızlı strese giriyorlar. Sarsılmayan ve karanlık bir yerde tut ve iyi havalandırma yap birde ne kadar az bakarsan o kadar iyi 3 veya 4 gün idealdir bencede.
maks 2 günde bir sarsmadan 5 sn falan bakmayı planladım

Markusty

Yumurta
Üye
Hocam biliyorum merak ediyorsunuz ama yumurta olmasa bile 4-5 günde bir bakmanızı öneririm. Bildiğim kadarıyla formica çabuk streslenen bir tür merakınıza yenik düşüp çok sık bakmayın koloninin gelişimi yavaşlar yumurtaları yiyebilir daha çok beklersiniz hatta kayıp yaşanabilir.Yumurta yeme konusunda ilk işçileri çıktıktan sonra yumurta yeme olayı çok olmuyor diye biliyorum. Biraz sabredin.☺️
İyi hobiler.