Merhabalar bugün Formica Rufibarbis buldum tüpü sardım, ne sıklıkla bakarsam sıkıntı olmaz.
Moderatör tarafında düzenlendi:
şuan yumurta dahi yok ama bana 1 ay hiç bakma dediler abartı değil mi?Ne kadar az bakarsan o kadar iyi kendimden örnek vereyim formica kolonilerime hergün bakarım işçi yokkende bakıyodum ama ne kadar az bakarsan o kadar sağlıklı olur 3 günde 1 falan ideal
işçi çiktiginda kralice stres olursa yumurta yermi acabaNe kadar az bakarsan o kadar iyi kendimden örnek vereyim formica kolonilerime hergün bakarım işçi yokkende bakıyodum ama ne kadar az bakarsan o kadar sağlıklı olur 3 günde 1 falan ideal
ilk kolonim hiç bir fikrim yok ama bence yer ayrıca şuan yumurta bile yok bence 1-2 günde bir baksam sıkıntı yaratmazişçi çiktiginda kralice stres olursa yumurta yermi acaba
Bende formica buluştum ve malesef öldü. Tavsiyem çok hızlı strese giriyorlar. Sarsılmayan ve karanlık bir yerde tut ve iyi havalandırma yap birde ne kadar az bakarsan o kadar iyi 3 veya 4 gün idealdir bencede.Merhabalar bugün Formica Rufibarbis buldum tüpü sardım, ne sıklıkla bakarsam sıkıntı olmaz.
İşçileri varkende yiyebilir ama nadiren yer diye düşünüyorum aç kalırsada yiyebilirişçi çiktiginda kralice stres olursa yumurta yermi acaba
maks 2 günde bir sarsmadan 5 sn falan bakmayı planladımBende formica buluştum ve malesef öldü. Tavsiyem çok hızlı strese giriyorlar. Sarsılmayan ve karanlık bir yerde tut ve iyi havalandırma yap birde ne kadar az bakarsan o kadar iyi 3 veya 4 gün idealdir bencede.
Çok hızlı stres oluyor ama denenebilir.maks 2 günde bir sarsmadan 5 sn falan bakmayı planladım
Umarım güzel bi koloni kurarsınmaks 2 günde bir sarsmadan 5 sn falan bakmayı planladım
çok teşekkür ederimUmarım güzel bi koloni kurarsın
Ben işçi sahibi olmuş biri olarak ilk defasında 2 hafta sonrasında ise haftada 1 bak çok nazlı bi türMerhabalar bugün Formica Rufibarbis buldum tüpü sardım, ne sıklıkla bakarsam sıkıntı olmaz.
Eğer merakına yenik düşmüyorsan 1 ay bırak kraliçe için çok iyi olur. Ancak en az 1 haftada 1-2 defa loş ışıkta kraliçenin durumunu kontrol edebilirsin. Arkadaşlarda yazmış biraz hızlı stres oluyor.şuan yumurta dahi yok ama bana 1 ay hiç bakma dediler abartı değil mi?