Hiç inandırıcı gelmedi Daha önce de böyle yapmıştınız https://karincaciftligim.com/threads/turunu-bulamadim-bilen-bi-yardim-etse.1882/Teşekkürler koloni patlatmadım sadece manuel transfer yapmak zorunda kaldım hepsini outworlde döktüm yumurtalar diğer tüpte kaldı en kısa zamanda yumurtalarıda manuel bir şekilde aktaracağım bu güne kadar bunları hep formica diye beslemiştim 😂
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:
3. Fotoğrafta işçi yumurtaları yanında getirmiş bende şimdi gördüm. Bu arada carebara lardan hala yumurta alamadım
Hiç inandırıcı gelmedi Daha önce de böyle yapmıştınız https://karincaciftligim.com/threads/turunu-bulamadim-bilen-bi-yardim-etse.1882/
Umarım gerçekten doğadaki kolonileri tek tek patlatmıyorsunuzdur, neyse daha çok araştıracağım.
İşçisiz kolonilere tohum vermeniz stresten başka bir şey yapmıyacaktır. Yemezler.Böyle bişey yapmıyorum ve gerek bile yok daha yeni bana çok fazla geldiği için 9 tane arkadaşlarıma messor kargoladım 4 tanesini bedavaya diğerlerini 10 tl den yolladım elinde hala birsürü kraliçe var bu konudaki arkadaşımı da uyardım gerekeni yaptım elimde 20 den fazla kraliçe varken böyle bişey yapmak salaklıktan başka değil bu kadar aç gözlü olduğumu düşünüyorsanız hala arkadaşıma 4 tane bedava messor yollamazdım heralde
Ekstradan toplamak istedeydim 100 de fazla messorum olurdu dm den bana ulaşırsanız toplamadığım messorların da videolarını atarım size
Ekli dosyayı görüntüle 5922
Ekli dosyayı görüntüle 5918
Ekli dosyayı görüntüle 5919
Ekli dosyayı görüntüle 5920
Ekli dosyayı görüntüle 5921
İyi hobiler.
1 tüpe 3 karınca koyulması doğru mu ?daha önce de görmüştüm ama doğru olmaz demişlerdiBöyle bişey yapmıyorum ve gerek bile yok daha yeni bana çok fazla geldiği için 9 tane arkadaşlarıma messor kargoladım 4 tanesini bedavaya diğerlerini 10 tl den yolladım elinde hala birsürü kraliçe var bu konudaki arkadaşımı da uyardım gerekeni yaptım elimde 20 den fazla kraliçe varken böyle bişey yapmak salaklıktan başka değil bu kadar aç gözlü olduğumu düşünüyorsanız hala arkadaşıma 4 tane bedava messor yollamazdım heralde
Ekstradan toplamak istedeydim 100 de fazla messorum olurdu dm den bana ulaşırsanız toplamadığım messorların da videolarını atarım size
Ekli dosyayı görüntüle 5922
Ekli dosyayı görüntüle 5918
Ekli dosyayı görüntüle 5919
Ekli dosyayı görüntüle 5920
Ekli dosyayı görüntüle 5921
İyi hobiler.
1 tüpe 3 karınca koyulması doğru mu ?daha önce de görmüştüm ama doğru olmaz demişlerdi
Toplarken yanımda çok fazla tüp yoktu o gün 200 den fazla çok rahat messor gördüm ve o gün sadece 13 tane aldım uçuşun olduğu yer evime 10 dakika yürüme mesafediydi amacım çevremdeki popülasyona zarar vermeden yapabilmekToplama anında öyle bir şey yapmıştır . Sonra tek tek yerine alıyordur.
Stresten başka bişey değilmi sadece gerek yok benim elimde 5 adet messor var ve sadece biri yiyor yani Nadire’nde olsa yiyor ve bir Zararı olduğunu görmedim bunu zaten başka bir formda konuşmutumİşçisiz kolonilere tohum vermeniz stresten başka bir şey yapmıyacaktır. Yemezler.
Kraliçeler tohumu kırsa da karınca ekmeği yapamazlar, o yüzden yememiştir en fazla kırmıştır stresden dolayı.Stresten başka bişey değilmi sadece gerek yok benim elimde 5 adet messor var ve sadece biri yiyor yani Nadire’nde olsa yiyor ve bir Zararı olduğunu görmedim bunu zaten başka bir formda konuşmutum
Strese girmese de kraliçeyi rahatsız ediyor.Strese girmiyor bunu bir kaç arkadaşla bunu konuştuk ama dediginiz gibi yememiş olabilir 1 haftadır bakmıyorum
İlerde kendisini koruyacak işciler olacak, acaba bu bilgileri hangi kaynağa dayanarak söylüyorsunuz?ilerde zaten yanında kuş yemi bulunacak bu yüzden rahatsız etmez
Bu kraliçenin rahatsız olmadığı anlamına gelmez. Kraliçe en kötü durum da bile yumurtlıyabilir.Ben ilk aldığım günden beri yanında kuş yemi var ve yumurtladı ve bu benim kendi görüşüm