Formica kraliçem canlı yemi yuvaya soktu

NicolaS

Minör
Üye
Kraliçe, canlı yemi outworld'den alıp yuvaya soktu. Kendileri kalanını atacaklarını düşünüyorum, fakat onlar atmadan almalı mıyım? Veya attıktan sonra test tüpünü outworld'den ayırıp temizlemeli miyim?

eb2178e1-1850-4494-a4d5-1b4f0ef5a432.jpg

anakin

Minör
Üye
Onlar un kurdunu tamamen tüketince beslenme alanına atacaklardır. Attıkları kalıntıları temizleseniz yeter.

egzotikçiftik

Brachypterous
Yardımsever
Makro Fotoğrafçı
Üye
Koloniniz kaç işçili? kraliçenin dışarı çıkması pek de sağlıklı bir durum değil. Un kurdu ile işleri bittiğinde onlar dışarı atarlar siz temizlersiniz, şu anlık almanıza gerek yok.

NicolaS

Minör
Üye
Kraliçenin dışarı çıkması normal bir durum değil.
Hocam kraliçe işçilerden sonra çıkıyor ilk işçiler haber veriyor sonra kraliçe çıkıyor, biraz gözlemledim de.

Koloniniz kaç işçili? kraliçenin dışarı çıkması pek de sağlıklı bir durum değil. Un kurdu ile işleri bittiğinde onlar dışarı atarlar siz temizlersiniz, şu anlık almanıza gerek yok.
Hocam koloni 9 işçili biliyorum çok az fakat diğer türlü sürekli işçi ve kraliçe kaçıyordu, bende bunu daha sağlıklı buldum. Şuan bir problem yok işçiler de çıkıp outworldde geziyorlar.

egzotikçiftik

Brachypterous
Yardımsever
Makro Fotoğrafçı
Üye
Hocam koloni 9 işçili biliyorum çok az fakat diğer türlü sürekli işçi ve kraliçe kaçıyordu, bende bunu daha sağlıklı buldum. Şuan bir problem yok işçiler de çıkıp outworldde geziyorlar.
Anladım, taşıma için koloni ufakken kraliçeler de yardım ediyor veya un kurdunu kesip yarısını verdiğinizde savunma amaçlı kraliçe de gidebiliyor. Ama besin takviyesi dışında çıkıyorsa stres kaynaklı olabiliyor bu yüzden sordum. Outworld boyutu gördüğüm kadarıyla işçi sayısına oranla gayet güzel.

NicolaS

Minör
Üye
Anladım, taşıma için koloni ufakken kraliçeler de yardım ediyor veya un kurdunu kesip yarısını verdiğinizde savunma amaçlı kraliçe de gidebiliyor. Ama besin takviyesi dışında çıkıyorsa stres kaynaklı olabiliyor bu yüzden sordum. Outworld boyutu gördüğüm kadarıyla işçi sayısına oranla gayet güzel.
Evet hocam sadece canlı yem verdiğimde çıkıyor. Stres seviyesi normal.