Formica kraliçem aşırı agresif.

NicolaS

Nanitik
Üye
Formica kraliçemin ilk işçisi çıkmak üzere, ondan önce protein takviyesi yapmak istedim. Kraliçem un kurdunu koyarken çıkmaya çalışıyor ve saldırıyor. İlk işçisi çıkınca outworld bağlamak istiyorum.Outworld için erken fakat her beslememde kaçmaya çalışması can sıkıcı.
Sizce taksam çok sorun olur mu? Başka bir alternatif var mı?

Yigit291

Pupa
Üye
Formica zaten strese kolay girebilen bir tür işçi çıktıktan sonra biraz daha sakinlicektir. Outworldü boşuna takarsınız çünkü ilk işçileri çok dolaşmaz gezmez besleme için de ilk içşiyi beklemeniz hertürlü daha iyi olur. Biraz daha dayanın ilk işçi çıkımca sekerli suyla besleme yapmabızı öneririm. Yine de daha bilgililer cevaplarsa sizin için daha iyi olur

NicolaS

Nanitik
Üye
Formica zaten strese kolay girebilen bir tür işçi çıktıktan sonra biraz daha sakinlicektir. Outworldü boşuna takarsınız çünkü ilk işçileri çok dolaşmaz gezmez besleme için de ilk içşiyi beklemeniz hertürlü daha iyi olur. Biraz daha dayanın ilk işçi çıkımca sekerli suyla besleme yapmabızı öneririm. Yine de daha bilgililer cevaplarsa sizin için daha iyi olur
Evet biliyorum. Outworld bağlayıp, tüpün çıkışını kapatıp besleyeceğim, kaçarsada outworlde kaçsın.