Formica fusca

Gürkan

Yumurta
Üye
Kraliçe 3 tane işçi çıkarttı, şuan canlı yem temin ettim ama bu işçiler hiçbirşeye saldırmıyor. Sinek verdim tepki yok sadece kraliçe bir şeyler yapıyor. Un kurduna da çok tepki vermediler. Birde pamuğun üstünde duruyorlar. Nem mi az acaba bir bilgisi olan var mı?

Cihan__

Asker
Yardımsever
Forum Delisi
Üye
Kraliçe 3 tane işçi çıkarttı, şuan canlı yem temin ettim ama bu işçiler hiçbirşey saldırmıyor. Sinek verdim tepki yok sadece kraliçe bişiler yapıyor. Un kurduna da çok tepki vermediler. Bide pamuğun üstünde duruyorlar. Nemmi az acaba bi bilgisi olan varmı?
Onlar daha yeni zaman tanıyın onlara.

Gürkan

Yumurta
Üye
Kraliçe hala yumurtlamıyor. Un kurduna tepki vermiyorlar. Sadece bi kere bi işçi yemişti okadar. Ne yapabilirim.

Cihan__

Asker
Yardımsever
Forum Delisi
Üye
Tüpü değiştirin ve şekerli su takviyesi yapın.

Gürkan

Yumurta
Üye
Kraliçe 3 işçi var uzun zamandır un kurdu veriyorum yemiyorlar. Yumurta akı da verdim yemediler. Ne yapabilirim protein olarak.

Cihan__

Asker
Yardımsever
Forum Delisi
Üye
Kraliçe 3 işçi var uzun zamandır un kurdu veriyorum yemiyorlar. Yumurta akı da verdim yemediler. Ne yapabilirim protein olarak.
Un kurdunu nasıl verdiniz ve yemediğini nereden anladınız?

Gürkan

Yumurta
Üye
Un kurdunun 4 de 1 ini filan verdim. Yemediğini de verdiğimde tepki bile vermiyorlar. Ürkekler biraz. Sadece bi kere bir işçi içtiğini gördüm o kadar. Sonra sında verdiklerim hep kötü oldu içerde

Cihan__

Asker
Yardımsever
Forum Delisi
Üye
Un kurdunun 4 de 1 ini filan verdim. Yemediğini de verdiğimde tepki bile vermiyorlar. Ürkekler biraz. Sadece bi kere bir işçi içtiğini gördüm o kadar. Sonra sında verdiklerim hep kötü oldu içerde
Hocam içtiyse problem yok, düzenli vermeye devam edin.

Gürkan

Yumurta
Üye
Bi kere içti ama o da baya oldu yani. Şuan veriyorum böyle üstüne toplaşıp yeme reaksiyonu vermiyorlar.

Cihan__

Asker
Yardımsever
Forum Delisi
Üye
Bi kere içti ama o da baya oldu yani. Şuan veriyorum böyle üstüne toplaşıp yeme reaksiyonu vermiyorlar.
Şekerli su verin, un kurdunu 4 gün sonra falan tekrar verin ve böyle devam edin. Muhtemelen fazla acıkmamışlardır zaten sayıları az.