Tetrimorum vb olurmuServiformica türlerinin çoğu türü ile sosyal parazitlik bulunduruyorlar. Koloni feda etmeniz lazım diye biliyorum. Pupaları olan Herhangi Serviformica türü kolonisi olabilir
Peki yumurta yada işçi ekliyebilirmiyimÖyle değil hocam.Kendi cinsi içerisinde serviformica olan formica türleri bulunmakta. Formica sanguinea raptiformica türdür. Koloni feda edecekseniz bu da yine formica türü olmak zorundadır. Feda edip etmemek size kalmış bir şey
Onun yakınlarında aynı türden işçiler buldum onları alıyorum şuanYumurtadan ziyade işçi eklemesi yapanı görmüştüm. Denemekten zarar gelmez. Zaten oldukça güçlü bir tür olduğu için işçileri kabul etmezse mefta eder
Galiba buzlulkta bekletcem bi müdlet ondan sonra koyucamYumurtadan ziyade işçi eklemesi yapanı görmüştüm. Denemekten zarar gelmez. Zaten oldukça güçlü bir tür olduğu için işçileri kabul etmezse mefta eder
Egzotik Hobide gördüm 1-2dk bekletiyorlar dolapta ondan sonra sakinleşince yapıyor diye biliyorumHayır hayır,aman canlıyı öldürürsünüz. Direkt olarak kraliçeye ekleme yapabilirsiniz. Uyum sağlamalarını bekleyin sadece
sanguineaların aphaenogaster yuvası işgal ettiğini görmüştüm hocam youtubeda. emin misiniz sadece formica kolonisi olduğuna?Öyle değil hocam.Kendi cinsi içerisinde serviformica olan formica türleri bulunmakta. Formica sanguinea raptiformica türdür. Koloni feda edecekseniz bu da yine formica türü olmak zorundadır. Feda edip etmemek size kalmış bir şey