Fluon muadili

cntralperen

Yumurta
Üye
Merhaba iyi akşamlar geçen tuğkan abinin videosunda fluon yerine zeytinyağı ile pudrayı birleştirip bir karışım yapıyordu çok komik gelebilir fakat pudra derken bebe pudrası mı yoksa temizlikte kullanılan pudra mı kullanılıyor. Yardımcı olursanız sevinirim.

İgnifer

Yumurta
İlklerden
Deneyimli Hobici
Üye
düz pudra zaten pudranın olayı zeytinyağını sürülebilir hale getirmek bir nevi katılaştırıcı işlevi görüyo şu pişiği engellemek için olan kokusuzlardan kullansan olur heralde

melihgokcen

Nanitik
İlklerden
Üye
Bu arada bu karışımı kullanırsan 3-4 günde bir yenilemen lazım, çünkü bir süreden sonra donup etkisiz hale geliyor ve karıncalar kaçabiliyor.

Ömerke

Pupa
Üye
Bu arada bu karışımı kullanırsan 3-4 günde bir yenilemen lazım, çünkü bir süreden sonra donup etkisiz hale geliyor ve karıncalar kaçabiliyor.
3-4 günde bir çok uzun olur ben 1-1,5 ayda bir yeniliyorum ve artık zeytinyağı pudra yerine sadece pudra kullanıyorum

melihgokcen

Nanitik
İlklerden
Üye
3-4 günde bir çok uzun olur ben 1-1,5 ayda bir yeniliyorum ve artık zeytinyağı pudra yerine sadece pudra kullanıyorum
Karıncaların tırmanamamasını sağlayan şey zaten zeytinyağı, pudra zeytinyağını katılaştırmak için.

Ömerke

Pupa
Üye
Ben şöyle biliyorum ikiside tek başına yeterli fakat sürülebilir bir kıvama gelmiş için ikisini bir araya getiriyorlarmiş
Evet doğru biliyorsun zeytinyağıda pudrada tek başına çözüm olabiliyor o yüzden güç birliği yapmak için karıştırıyorlar fakat ben o sıvıdan nefret ediyorum hem akıntı oluyor hemde temizliği iğrenç direk pamuğu pudraya batırıp hafif darbelerle outworld etrafına sürüyorum yetiyor fakat bu yönteme yeni geçtim ve elimde sadece 2 adet messor kolonim olduğu için diğer türlerde tecrübe etmedi belkide messor zaten kötü bi tırmanıcı olduğu için pudra ona yetiyodur ama bi crematogastera yetermi işte onu pek sanmıyorum :)

bulutsensei

Yumurta
İlklerden
Üye
Merhaba iyi akşamlar geçen tuğkan abinin videosunda fluon yerine zeytinyağı ile pudrayı birleştirip bir karışım yapıyordu çok komik gelebilir fakat pudra derken bebe pudrası mı yoksa temizlikte kullanılan pudra mı kullanılıyor. Yardımcı olursanız sevinirim.
hocam sanırım pudra dediği bebek pudrası olabilir, şahsen ben başka pudra bilmiyorum, biliyorsam da hatırlamıyorum ama internette ufak bir şişesini 12 tlye satan bir site var.

StreozX

Yumurta
Üye
Aman ha yanlışlıkla filan şeker pudrası kullanma yağmurdan kaçarken doluya tutulursun .d