Fb-Benfica maçı kaç kaç biter.

Kaanınçiftliği

Media
Üye
Beyler 3-1 biter Fenerbahçe alır gibi geliyor onun dışında ChatGPT 2-1 Fenerbahçe alır dedi, sizce?

Duran yedekten girer 1 tane atar,1 tane Szymanski, 1 tane İrfan, 1 asist Archie Brown yapar, 1 asist Szymanski yapar, 1 asist En nesry yapar, Benficada Kerem atar gibi.

Şey.... 2-0 oldu Kerem attı bir tane b3n bunu 53 dakika önce göndermiştim bu aradayız gec onaylandı. :D

Son düzenleme:

Kaanınçiftliği

Media
Üye
İrfan atar dedim attı Kerem atar dedim attı bie kaç uyuşmazlık olsada yapıyoruz bu sporu.

waynhen

Intercaste
Yardımsever
Üye
4-3 Fenerbahçe alacak.

waynhen

Intercaste
Yardımsever
Üye
Hazırlık maçı ya takmayın.Değişiklikte hatalar oldu bana göre.Amrabat ve Oğuz hiç bişey yapmadılar fakat ona rağmen 100 dakika maçta kaldılar.Bunlar kalmasa belki değişik şeyler olabilirdi ama dediğim gibi hazırlık zaten bişey olmaz.Önemli olan moral bozmayıp Lazio maçında iyi oynamamız.

anakin

Gamergate
Üye
Fenerbahçeli olmak nasıl bir duygu hocam?

Moderatör tarafında düzenlendi:

waynhen

Intercaste
Yardımsever
Üye
Fenerbahçeli olmak nasıl bir duygu hocam.
Fenerbahçeli olmak, sadece bir takımı tutmak değil sabrın, sadakatin, umudun ve inadına sevmek demektir.Kazanmak elbette güzel ama biz kazandığımız için sevmedik Fenerbahçe’yi.
Biz onu kaybettiğinde de arkasında duran, düştüğünde omuz veren, her şartta yüreğiyle sevenlerdeniz çünkü Fenerbahçe olmak, kupa saymak değil, karakter göstermektir.
Ve bizim sevdamız skorla ölçülmez bu yürek işi ve gönül meselesidir.

karıncabuldum

Media
Üye
Dostlar şöyle düşünün gelecek 2 transfer var asensio skriniar bunlar dışında biossuma ve sol kanat alınırsa fener koparır ipi onun dışında bu kadar eksige ragmen benficaya 3 2 çok iyi özellikle 1 tane karambolde boş gol olmasına rağmen.

Kaanınçiftliği

Media
Üye
Beyler Maçın özeti diyebileceğim bir maç yoktu Brown düzgün oynayamadı her ne kadar hücum odaklı oynasada defansı boşladım bu maç Yusufun maçıydı iyi oynadı neredeyse rakibe geçit vermedi Duran yedekten girdi şut attı direkte patladı onun dışında maçta 3 5 pas vermekten başka birşey yapmadı her ne kadar böyle olsada oyuna güzel etki bıraktı savunmaya ileride baskıya yardımcı oldu onun dışında Oğuz Amrabat boştu oynamadılar özellikle Amrabat erken oyundan alınmalıydı her imi İrfan Can da güzel oynadı gönül isterdik kazanalım ama olmadı Hazırlık maçı sağlık olsun diyorum.

Ama süperlig te şampiyonluk istiyorsak Benfica gibi takımları darma duman etmemiz gerek.

Dostlar şöyle düşünün gelecek 2 transfer var asensio skriniar bunlar dışında biossuma ve sol kanat alınırsa fener koparır ipi onun dışında bu kadar eksige ragmen benficaya 3 2 çok iyi özellikle 1 tane karambolde boş gol olmasına rağmen.
Biossuma gelmez gibi.