Lasius niger Eylül'de uçmazMerhaba hocam, yaşadığın bölgeye göre değişe bilir ama bu Lasius niger ( siyah küçük) karıncalar her yerde oluyor diye biliyorum. Duruma göre hasatçı karıncalarda bulursun inşallah, bulursan bize de haber edersen sevinirim
Toprak/çimlik kenarında messor, solenopsis crematogaster bulabilirsinizArkadaşlar Eylülde hangi karıncayı nerede bulabilirim?
Saol reis yani eylülde bulabilirim demiMerhaba hocam, yaşadığın bölgeye göre değişe bilir ama bu Lasius niger ( siyah küçük) karıncalar her yerde oluyor diye biliyorum. Duruma göre hasatçı karıncalarda bulursun inşallah, bulursan bize de haber edersen sevinirim
Evet Eylül'de bulmanız mümkün.Saol reis yani eylülde bulabilirim demi
Knk peki sizce ne zaman uçmuş olurlar yani yarın çıksam uçmuş olurlarmıEvet Eylül'de bulmanız mümkün.
Lasius nigeri Eylül'de zor bulursunuz dediğim gibi solenopsis, messor ve crematogaster bulabilirsiniz Eylül ayında.Saol reis yani eylülde bulabilirim demi
Uçuş zamanı tamamen hava koşullarına ve karıncaların keyfine kalmış bişey. 😅Knk peki sizce ne zaman uçmuş olurlar yani yarın çıksam uçmuş olurlarmı
Crematogasterler genellikle gece uçarlar Crematogaster bulmak isterse gece aramasını tavsiye ederimLasius niger Eylül'de uçmaz
Toprak/çimlik kenarında messor, solenopsis crematogaster bulabilirsiniz
şu vakitler hazırlan son messor uçuşları var bende bir kaç tane buldum stuctorArkadaşlar Eylülde hangi karıncayı nerede bulabilirim?
Ben Bayadır arıyorum ama bulamadım sen hava nasıl Ken buldunşu vakitler hazırlan son messor uçuşları var bende bir kaç tane buldum stuctor
Structor olduğunu kim söyledi siz mi tanımladınız?şu vakitler hazırlan son messor uçuşları var bende bir kaç tane buldum stuctor
Yağmurdan sonra güneş açtığında bulma ihtimalin artar onun dışında rüzgarsız günlerde aramanı tavsiye ederim. Rüzgar uçuş olma ihtimalini düşürür.Ben Bayadır arıyorum ama bulamadım sen hava nasıl Ken buldun
Evet hem tanımladım hem kafa ve boyun yapısıStructor olduğunu kim söyledi siz mi tanımladınız?
Yağmurdan sonra güneş açtığında bulma ihtimalin artar onun dışında rüzgarsız günlerde aramanı tavsiye ederim. Rüzgar uçuş olma ihtimalini düşürür.
Makro fotoğraflar çekerek mi tanımladınız messorlarda çok zor.Evet hem tanımladım hem kafa ve boyun yapısı
Cinsleri tanımlamak için mi kullanıyorsunuz türleri mi?bide
basit bir ve işlevsel kendi çizimin yaygın kraliçelerin kuşbaşı resimleri
Ekli dosyayı görüntüle 43308