bizim orada mezar böceği diyorlar hocam bir kere rastladım gerçekten çok sevdim keşke beslenebilen bir tür olsaydıEvet çok tatlılar.Benim de en sevdiğim böceklerden biri.
Ekleme yapayım: Eğer sizin bulduğunuz gibi antenleri çok büyük ise erkek, antenleri küçükse dişi oluyor.
Dişi örneği:
Ekli dosyayı görüntüle 37269
Besleyenini hiç görmedim ama beslemek mümkündür bence. Larvasını bulursak denenir gibi.bizim orada mezar böceği diyorlar hocam bir kere rastladım gerçekten çok sevdim keşke beslenebilen bir tür olsaydı
hocam beslenemiyor gibi bir şey okumuştum bir araştırayım onun dışında da larvasını nasıl buluruzBesleyenini hiç görmedim ama beslemek mümkündür bence. Larvasını bulursak denenir gibi.
Larvası bence başka Scarabidae üyeleri gibi topraktadır. İki yetişkin bakıp çiftleştirebiliriz?hocam beslenemiyor gibi bir şey okumuştum bir araştırayım onun dışında da larvasını nasıl buluruz
öyle olur hocam fakat kendim için konuşacak olursam ne o kadar deneyimliyim ne de o kadar imkanım var fakat bir gün imkanım olursa kesinlikle yapacağımLarvası bence başka Scarabidae üyeleri gibi topraktadır. İki yetişkin bakıp çiftleştirebiliriz?