Benim kolonim değil bodrum katta yaşıyorum bi aradan sürekli çıkıyorlar doğal bi koliniAktif olarak çok hızlı hareket etmek için toplaman kolay olmaz mı zaten direk toplasanız daha iyi gibi 😅
Yok bide önlerine un kurdu atayım bostlayayim koloniyi 😅😅😅küp şekeri ıslat bi kenara koy formu bozulmasın şekerin onlar ulaşabilsin diye şekerli su ile yol çiz neredeyse tüm koloni geliiyo 😄 ordan makineyle hüüüüp çekersin
hayır işte onlar küp şekeri emerken senin onları makineyle çekmen lazımYok bide önlerine un kurdu atayım bostlayayim koloniyi 😅😅😅
Sonuçta kraliçe içeride kalıcak tekrar üreyiceklerhayır işte onlar küp şekeri emerken senin onları makineyle çekmen lazım
o zaman taktik yapcaz şimdi 1Sonuçta kraliçe içeride kalıcak tekrar üreyicekler
Ilaç olarak ne kullanayım karınca ilaçlarından mıo zaman taktik yapcaz şimdi 1
ölüm çemeri denilen olay var tamam mı onu anla öğren
360 derecelik bi çember oluştur şekerli su ile çemberin etrafını çevrele sonra onlar döncekler hep feromon salgıladıkça birbirlerini takip etcek
ya da ne uzatıyon direkt ilaç alsana knk
knk karınca ilacı başka ne ilacı olcakIlaç olarak ne kullanayım karınca ilaçlarından mı
Oha ama yani sorumu buda yok fare ilacı alIlaç olarak ne kullanayım karınca ilaçlarından mı
Yuvalarının girişine alçı dök ama rahatsızlık vermiyorlarsa ellememeni tavsiye ederimNe yapmam gerekir nasıl gider bunlar
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:
Ekli dosyayı görüntüle 3989
O anlamda sormadım ilacın türü markası felan her karıncaya aynı ilaç işe yarıyor mu bilmediğim konular tam açıklayamadım kusura bakmaOha ama yani sorumu buda yok fare ilacı al