Aynı türden olduğuna eminim uçuşta o koloniden yakaladımanladığım kadarıyla camponotus kolonin var, dışardan bulduklarının aynı tür olduğundan emin olman lazım ki bu zor. aynı olsa da kabul etmeme ihtimali yüksek diyebiliriz
İnşaat temelini kaldırmam lazım apartmanın altındaPupa eklemen daha mantıklı aynı tür olduğunu düşündüğün
Hiç gerek yok yuvalarını bozmana pupaları bulsan bile apar topar taşımaya başlıcaklar sen alana kadar kısıtlı zamanın olcak alsan bile aynı şekilde kapatamıcaksın kısaca hiç gerek yok. Ben kolay bi taşın altındadır diye düşünmüştümİnşaat temelini kaldırmam lazım apartmanın altında
Yok ustam ozaman majör beklicemHiç gerek yok yuvalarını bozmana pupaları bulsan bile apar topar taşımaya başlıcaklar sen alana kadar kısıtlı zamanın olcak alsan bile aynı şekilde kapatamıcaksın kısaca hiç gerek yok. Ben kolay bi taşın altındadır diye düşünmüştüm
Başka bir türün larvasını başka bir türün yanına koysak ne sonuç alırız yada 3tane tür koliniyi aynı outworlde bağlasam savaş çıkar mıanladığım kadarıyla camponotus kolonin var, dışardan bulduklarının aynı tür olduğundan emin olman lazım ki bu zor. aynı olsa da kabul etmeme ihtimali yüksek diyebiliriz
Bir koloniye farklı tür bir larva eklemenin sonuçlarını ben de çok merak ediyorum. Mesela messor structor kolonisine messor barbarus larvası veya pupası eklense sonuç ne olur ?Başka bir türün larvasını başka bir türün yanına koysak ne sonuç alırız yada 3tane tür koliniyi aynı outworlde bağlasam savaş çıkar mı
Bir bilgim yok ama 3 ülke birbiriyle anlaşabilirler savaşa bilerde ama fikrim şu yeterli besin ve alan olursa barış içinde anlaşırlar diye düşünüyorum ama tecrübem okadar yok altını çizerek söylüyorumBaşka bir türün larvasını başka bir türün yanına koysak ne sonuç alırız yada 3tane tür koliniyi aynı outworlde bağlasam savaş çıkar mı