odanın kapısının önünde bir koloni farkettim zarar vermeden oradan çıkartma şansım var mı acaba
Eğer duvar içine derine gittiler ise duvarı kırmanız gerekir kraliçeyi dışarı çıkarmak neredeyse imkansız çünküYeni bi koloni çünkü yeni gördüm ve 10 veya 15 işçi var oradan çıkarıp bi deney tüpü içine alma şansım var mı
Bahsettiği şey test tüpü kurulumu yapmak duvara su vermek değilen son çözüm yuva ağzından su vermek olur, hepsi çıkar zarar verme olasılığı çok yüksek, gösterdiğiniz işçi medya yada major koloninin en az 30 işçisi var.
Çıkarmaktan bahsediyorum çıkartmadan alamaz ya hani 😀 , hasar vermeden çıkarmak için duvarı yıkması lazım, içeri şırınga ile su verirse çıkartır başka yöntem yok çok derin değilse manuel bebek burnu temizlemek için aletler oluyor onla çıkarmyaı deneyebilir bu koloni en az 30 işçili, medya işçisi varBahsettiği şey test tüpü kurulumu yapmak duvara su vermek değil
Evin her yanında işçi karıncalar geziyor zaten dert ettiğim konu da sürekli hayvanlara zarar geliyor en azından ben alsam veya başka bi yere götürsem hem yanlışlıkla basıp öldürmekten kurtulucaz hemde ilerde daha büyük bi sorun yaşatmayacaklarÇıkarmaktan bahsediyorum çıkartmadan alamaz ya hani 😀 , hasar vermeden çıkarmak için duvarı yıkması lazım, içeri şırınga ile su verirse çıkartır başka yöntem yok çok derin değilse manuel bebek burnu temizlemek için aletler oluyor onla çıkarmyaı deneyebilir bu koloni en az 30 işçili, medya işçisi var
Deney tüpü içerisine alsanız bile almadığınız işçiler ölecektir. Esaret altında yaşaması biraz zor diye biliyorum. Fakat yine de deneyebilirsiniz.Yeni bi koloni çünkü yeni gördüm ve 10 veya 15 işçi var oradan çıkarıp bi deney tüpü içine alma şansım var mı
Messorlarda problem olmaz, camponotus formica cataglyphis vb... agresif türler doğada yaşadıktan sonra esaret altında ölümler yaşanabiliyor., çevresi kağıt ile kapalı tüp, orta/büyük boy outworld ve gereğinden fazla tohum ile olay çözülür, (Fazla tohumun nedeni yuva ağzını daraltabilmek için kendiler uygun görürse). ondan ben sıkıntı olcağını düşünmüyorumDeney tüpü içerisine alsanız bile almadığınız işçiler ölecektir. Esaret altında yaşaması biraz zor diye biliyorum. Fakat yine de deneyebilirsiniz.