Evde mantis buldum ama yemek yemiyor

Mantismustafa

Yumurta
Üye
Arkadaşlar evde mantis buldum ama hiçbirşey yemiyor nedeni ne olabilir (2gün oldu ) karınca ya da uçan küçük böceklerden bulup verdim hiç takmıyot bile (bu arada boyu baya küçük mantisin ilk bulduğumda gözleri beyazdı şu an siyah )

aatom_karinca

Yumurta
Yardımsever
Üye
Arkadaşlar evde mantis buldum ama hiçbirşey yemiyor nedeni ne olabilir (2gün oldu ) karınca ya da uçan küçük böceklerden bulup verdim hiç takmıyot bile (bu arada boyu baya küçük mantisin ilk bulduğumda gözleri beyazdı şu an siyah )
almaman gerekiyordu stresten yemiyor olabilir bitkili ve güvenli bir ortama salabilirsin

Ares

Süper Koloni
Moderatör
Yardımsever
İlklerden
Forum Delisi
Deneyimli Hobici
Tespit Uzmanı
Rehberkolik
Üye
Mantisler sanırım ülkemizde artık çok fazla görülmüyor(sayısı azaldı anlamında) veya ben fazla görmüyorum. Bence doğaya salsan daha iyi olur. Beslenmiyorsa da zaten yapacak başka bir şeyin yok.

Barkın

Yasaklı Üye
Yardımsever
Üye
Bari suyunu içiripte sal bir şırıngaya içme suyu doldur ucunda damlacık olduğunda ağzına yavaşça deydir adezyon kuvvetiyle su ağzına girip reflexlerini tetikleyecektir

4hmet0618

Yumurta
Üye
Mantisler sanırım ülkemizde artık çok fazla görülmüyor(sayısı azaldı anlamında) veya ben fazla görmüyorum. Bence doğaya salsan daha iyi olur. Beslenmiyorsa da zaten yapacak başka bir şeyin yok.
Sadece genis uzun otlaklarda gözüküyor en çok

RüzgarDeveci07

Yumurta
Üye
Bizim bahçede en az 30 adet görmüşümdür ama beslemek istemiyorum 4-5 adet de orkide renginde vardı ama izlemesi zevkli