İlk önce kanatlıysa çiftleşme ihtimali düştüğü için fazla stresli olmayın. Eğer bulduğu bir köşede (nemli veya türüne göre nemsiz) parke arası veya bir boşluk, delik varsa oraya limon sıkın. Karıncanızı daha yeni kaybettiyseniz aramaya çıkabilirsiniz. Belki bir köşede onu bulursunuz. İyi günlerArkadaşlar evde tüpe kanatlı kraliçe karınca koymuştum pamuğu biraz gevşek kalmış sanırım oradan kaçmış kanatlıydı ama sorun olur mu?
Formica rufibarbis di dün bulmuştumİlk önce kanatlıysa çiftleşme ihtimali düştüğü için fazla stresli olmayın. Eğer bulduğu bir köşede (nemli veya türüne göre nemsiz) parke arası veya bir boşluk, delik varsa oraya limon sıkın. Karıncanızı daha yeni kaybettiyseniz aramaya çıkabilirsiniz. Belki bir köşede onu bulursunuz. İyi günler
Bende bir tane formica kaybettim ve aynı şekilde bende ertesi sabah kaybettim. Sanırım formicalar pamuğu delip tüpten kaçıyorFormica rufibarbis di dün bulmuştum
Ayrıca benimkininde türü rufibarbistiBende bir tane formica kaybettim ve aynı şekilde bende ertesi sabah kaybettim. Sanırım formicalar pamuğu delip tüpten kaçıyor
Aslında çekmecedeydi çekmecelerin icine komple baktim yok çekmeceden kacacagi bir yerde yok anlamadımBende bir tane formica kaybettim ve aynı şekilde bende ertesi sabah kaybettim. Sanırım formicalar pamuğu delip tüpten kaçıyor
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:
Ayrıca benimkininde türü rufibarbisti
Acaba ikimizinde evinde gizli bir suikastçimi var (anne, kardeş, baba) bende peteğin arasına koymuştum ama nafile ertesi sabah kaçtıAslında çekmecedeydi çekmecelerin icine komple baktim yok çekmeceden kacacagi bir yerde yok anlamadım
Buldum hocqmAcaba ikimizinde evinde gizli bir suikastçimi var (anne, kardeş, baba) bende peteğin arasına koymuştum ama nafile ertesi sabah kaçtı
Tamamdır sevindim bulduğunuza. Tüpün ucuna bant yapıştırın ve banata küçük delikler açınBuldum hocqm
Buldum hocqm