Evde kraliçe karınca kaybettim sorun olur mu

Münirhan

Yumurta
Üye
Arkadaşlar evde tüpe kanatlı kraliçe karınca koymuştum pamuğu biraz gevşek kalmış sanırım oradan kaçmış kanatlıydı ama sorun olur mu?

ben10

Nanitik
İlklerden
Üye
nemli alan bulup yumurtlayıp büyütebilir belki ama zor. ama yine de nemli sayılabilecek köşe ve eşya altlarını kontrol edin. eve yuva yapan karıncalar olabiliyor sonuçta

Antquenn

Larva
Üye
Arkadaşlar evde tüpe kanatlı kraliçe karınca koymuştum pamuğu biraz gevşek kalmış sanırım oradan kaçmış kanatlıydı ama sorun olur mu?
İlk önce kanatlıysa çiftleşme ihtimali düştüğü için fazla stresli olmayın. Eğer bulduğu bir köşede (nemli veya türüne göre nemsiz) parke arası veya bir boşluk, delik varsa oraya limon sıkın. Karıncanızı daha yeni kaybettiyseniz aramaya çıkabilirsiniz. Belki bir köşede onu bulursunuz. İyi günler

Münirhan

Yumurta
Üye
İlk önce kanatlıysa çiftleşme ihtimali düştüğü için fazla stresli olmayın. Eğer bulduğu bir köşede (nemli veya türüne göre nemsiz) parke arası veya bir boşluk, delik varsa oraya limon sıkın. Karıncanızı daha yeni kaybettiyseniz aramaya çıkabilirsiniz. Belki bir köşede onu bulursunuz. İyi günler
Formica rufibarbis di dün bulmuştum

Antquenn

Larva
Üye
Formica rufibarbis di dün bulmuştum
Bende bir tane formica kaybettim ve aynı şekilde bende ertesi sabah kaybettim. Sanırım formicalar pamuğu delip tüpten kaçıyor
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Bende bir tane formica kaybettim ve aynı şekilde bende ertesi sabah kaybettim. Sanırım formicalar pamuğu delip tüpten kaçıyor
Ayrıca benimkininde türü rufibarbisti

Münirhan

Yumurta
Üye
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Ayrıca benimkininde türü rufibarbisti
Aslında çekmecedeydi çekmecelerin icine komple baktim yok çekmeceden kacacagi bir yerde yok anlamadım