Aphaenogaster prensesi olduğunu söyledim. Prens değil, prenolepis nitens hiç değil. Aphaenogaster splendida gruptan bir prensesHocam dün geceden beri inceliyorum hala yaşıyor. Prens olsaydı ölürdü diye düşünüyorum. Bana Kraliçe gibi geldi aydınlatır mısınız ?
Cinsini tam kestiremedim ama tahminimce Prenolepis Nitens prensi, Salabilirsiniz.Ekli dosyayı görüntüle 39824
Bu türü evde buldum çok iyi uçuyordu arı gibi de sesi var kraliçe olduğunu düşünüyorum sarı tonlarda rengi var ilk defa böyle bir tür gördğm bu ne türü nasıl bir yaşam alanı yapabilirim, koloni kurabilirim?
Hocam Prenolepis Nitens prensi siyah ve daha sivrisinek gibi görünür, bilginize.Cinsini tam kestiremedim ama tahminimce Prenolepis Nitens prensi, Salabilirsiniz.
Hocam dün geceden beri inceliyorum hala yaşıyor. Prens olsaydı ölürdü diye düşünüyorum. Bana Kraliçe gibi geldi aydınlatır mısınız ?Hocam Prenolepis Nitens prensi siyah ve daha sivrisinek gibi görünür, bilginize.
Aphaenogaster prensesi olduğunu söyledim. Prens değil, prenolepis nitens hiç değil. Aphaenogaster splendida gruptan bir prensesHocam dün geceden beri inceliyorum hala yaşıyor. Prens olsaydı ölürdü diye düşünüyorum. Bana Kraliçe gibi geldi aydınlatır mısınız ?
Renginden dolayı epey bi benzettim ve kraliçesine benzemediği için prens olduğunu düşündüm, benim hatam affola.Hocam Prenolepis Nitens prensi siyah ve daha sivrisinek gibi görünür, bilginize.