Etkileşim mi düştü ?

Yusuf

Yumurta
Üye
Arkadaşlar sanki forum ilk açıldığı haftaya oranla etkileşimi düşmüş gibi geliyor bana sizde öyle düşünüyor musunuz , yoksa ben mi yanlış düşünüyorum?

MGPrime

Yumurta
İlklerden
Üye
Arkadaşlar sanki forum ilk açıldığı haftaya oranla etkileşimi düşmüş gibi geliyor bana sizde öyle düşünüyor musunuz , yoksa ben mi yanlış düşünüyorum?
Konular çok açılmıyor diye düşünüyorum. Belki o yüzden insanların bakası gelmiyordur.

Argentavis

Kraliçe
Yardımsever
İlklerden
Deneyimli Hobici
Üye
Şu an için birçok kişi zaten hobiye yeni başladığını belirtiyor gördüğüm kadarıyla. Merak edilenler dışında sorabilecekleri pek bir şey yok. Malum karınca sezonu da başlamadı. Karınca sezonu başlayınca cinsi/türü ne gibi sorularla daha da canlanır forum. O zamana kadar da tecrübeli arkadaşların açacağı konularla kemik kitle forumda aktifliğe devam eder.

el4nce

Süper Koloni
Moderatör
Yardımsever
İlklerden
Forum Delisi
Deneyimli Hobici
Tespit Uzmanı
Rehberkolik
Üye
Normaldir, çünkü forum duyurulmadı. Karınca hobisine gerçekten meraklı olan ve hobici olan tayfa buraya geldiler.

umurdaglar

Yumurta
İlklerden
Deneyimli Hobici
Rehberkolik
Üye
Kategori yetkilileri belli olunca konular artar ve etkileşim artar diye düşünüyorum.

el4nce

Süper Koloni
Moderatör
Yardımsever
İlklerden
Forum Delisi
Deneyimli Hobici
Tespit Uzmanı
Rehberkolik
Üye
Kategori yetkilileri belli olunca konular artar ve etkileşim artar diye düşünüyorum.
Katılıyorum, ayrıca okul vakti olduğu için hepimiz okuldayız. Ondan dolayı da etkileşim azdır.

ÖmerAstam

Yumurta
İlklerden
Üye
Konu ve rehber alanında forum genel bilgiler haricinde sizlerin tecrübe ve fikirleriniz sayesinde yerine oturacak .
Standart rehberler herkesin eklediği tecrübe ettiği bilgiler ışığında şekillenecek.
Bazı standart bilgi rehberleri ekleyeceğim. Elraenin farklı fikirleri var , onları görüşüp hız vereceğiz.

İgnifer

Yumurta
İlklerden
Deneyimli Hobici
Üye
daha öyle böylesi bir yandan ilk hafta kanser oluyordum

Okan

Yumurta
İlklerden
Üye
Bu bizim için iyi birşey buraya goygoy etmeye gelenler var. :) forum yavaş yavaş oturuyor anlamına geliyor.

cruell

Yumurta
Üye
Gerçekten karınca beslemeye gelenler kalıyor çok uğraşlı olduğunu düşünenler unutuyor yayınları izlemeye devam ediyor böyle böyle kemik kadro oluşur ama bazı sorulara gerçekten gerekli ilgi alaka verilmiyor bilgi sahibi olanlar tarafından

Nazdravia

Yumurta
İlklerden
Üye
Kış uykusunda çoğu koloni. Uçuş yok. Çoğu kişinin elinde koloni yok. Sezon başladıktan sonra daha da canlanacaktır

efess

Yumurta
Üye
Ilkbahar ve yaz mevsimlerinde daha aktif olur forum büyük ihtimalle.