Konular çok açılmıyor diye düşünüyorum. Belki o yüzden insanların bakası gelmiyordur.Arkadaşlar sanki forum ilk açıldığı haftaya oranla etkileşimi düşmüş gibi geliyor bana sizde öyle düşünüyor musunuz , yoksa ben mi yanlış düşünüyorum?
Normaldir, çünkü forum duyurulmadı. Karınca hobisine gerçekten meraklı olan ve hobici olan tayfa buraya geldiler.Arkadaşlar sanki forum ilk açıldığı haftaya oranla etkileşimi düşmüş gibi geliyor bana sizde öyle düşünüyor musunuz , yoksa ben mi yanlış düşünüyorum?
Katılıyorum, ayrıca okul vakti olduğu için hepimiz okuldayız. Ondan dolayı da etkileşim azdır.Kategori yetkilileri belli olunca konular artar ve etkileşim artar diye düşünüyorum.
Bu bizim için iyi birşey buraya goygoy etmeye gelenler var.Arkadaşlar sanki forum ilk açıldığı haftaya oranla etkileşimi düşmüş gibi geliyor bana sizde öyle düşünüyor musunuz , yoksa ben mi yanlış düşünüyorum?
Daha karınca sezonu yeni başlıyacak konular açılmaya başlanacakKonular çok açılmıyor diye düşünüyorum. Belki o yüzden insanların bakası gelmiyordur.
Ilkbahar ve yaz mevsimlerinde daha aktif olur forum büyük ihtimalle.Arkadaşlar sanki forum ilk açıldığı haftaya oranla etkileşimi düşmüş gibi geliyor bana sizde öyle düşünüyor musunuz , yoksa ben mi yanlış düşünüyorum?