Eskişehir'de nerelerde kraliçe bulabilirim ?

Sagittarius

Yumurta
Üye
Öncelikle selamlar şuanda bakmakta olduğum bir messor kolonim var ve hazır sezon başlamışken yeni türler edinmek istiyorum Eskişehir'de özellikle nereleri dolaşmamı tavsiye edersiniz havanın müsait olduğu zamanlar çıkıp oraları dolaşmak isterim.

Heryerde olabilir aslında ama özellikle bir yer istiyorsan kentparkta arıyabilirsin

hasany

Süper Koloni
Moderatör
Yardımsever
İlklerden
Deneyimli Hobici
Tespit Uzmanı
Rehberkolik
Üye
Vadişehir'de bir sürü tür bulmuştum ben. Asker lojmanlarının yakınlarında, parklarda falan gezebilirsiniz.

DanqeR

Larva
Üye
Vadişehir'de bir sürü tür bulmuştum ben. Asker lojmanlarının yakınlarında, parklarda falan gezebilirsiniz.
Sağlık Çalışanlarına Saygı Parkı varmış vadişehirde gitmişken karıncada ararım :D

hasany

Süper Koloni
Moderatör
Yardımsever
İlklerden
Deneyimli Hobici
Tespit Uzmanı
Rehberkolik
Üye
Sağlık Çalışanlarına Saygı Parkı varmış vadişehirde gitmişken karıncada ararım :D
Orası yeni herhalde. Ben oradayken boş arsa vardı. Ama parkta da güzel şeyler vardır herhalde.

DanqeR

Larva
Üye
Orası yeni herhalde. Ben oradayken boş arsa vardı. Ama parkta da güzel şeyler vardır herhalde.
Pump track var ufak birtane plastikten yapılmış onun için gidiyorum :D Eskişehirdeki tek pump track sanırsam.
AF1QipM4L-bfUVXvPoRjonsOVr7dFcMdBmUo2CynMzZC=s680-w680-h510

hasany

Süper Koloni
Moderatör
Yardımsever
İlklerden
Deneyimli Hobici
Tespit Uzmanı
Rehberkolik
Üye
Pump track var ufak birtane plastikten yapılmış onun için gidiyorum :D Eskişehirdeki tek pump track sanırsam.
AF1QipM4L-bfUVXvPoRjonsOVr7dFcMdBmUo2CynMzZC=s680-w680-h510
Güzel yer yapmışlar internetten de baktım. Belediye iyi çalışıyor :). Bence burada değil de arsalarda falan daha çok koloni vardır. Bunlar daha yeni yerler olduğu için büyük koloniler olmuyor pek. Bir de sürekli çimenleri kesiyorlar, düzenliyorlar vs.

DanqeR

Larva
Üye
Güzel yer yapmışlar internetten de baktım. Belediye iyi çalışıyor :). Bence burada değil de arsalarda falan daha çok koloni vardır. Bunlar daha yeni yerler olduğu için büyük koloniler olmuyor pek. Bir de sürekli çimenleri kesiyorlar, düzenliyorlar vs.
Köyde çok var ramazan bayramında köye gidince umarım hava uygun olur ve kraliçe bulurum :)

Begonza

Majör
Yardımsever
Deneyimli Hobici
Üye
Karadeniz gibi çok yağış alan yerlerde hangi cinsler olur ben de ramazanda Ordu'ya gideceğim ona göre arayacağım

lerwx

Yumurta
Üye
Kanka suanda kentparkta 3 tane buldum Camponotus