Erken Transfer Nasıl Olmalı?

ysa

Yumurta
Üye
Merhabalar! Beslediğim 2 kraliçeyi de test tüpüm olmadığı için şırıngaların içinde tutuyorum fakat içine pamuk bastım. Bu sebeple sürekli su eklemesi yapmam gerekiyor. Buda canlıları strese sokar diye test tupu sipariş edecem ve transfer etmek istiyorum. Daha yumurtadan işçi çıkmadı ve yumurta sayıları 7 8 civarında. Manuel olarak mı transfer edilmesi lazım yoksa ışık tutup kendisinin geçmesi mi ?

gokdenizz

Larva
Üye
Manuel olarak transfer etmen daha az uğraştırır. Manuel transfer yapmanı tavsiye ederim.

YalnızGaripAdam

Yumurta
Üye
Merhabalar! Beslediğim 2 kraliçeyi de test tüpüm olmadığı için şırıngaların içinde tutuyorum fakat içine pamuk bastım. Bu sebeple sürekli su eklemesi yapmam gerekiyor. Buda canlıları strese sokar diye test tupu sipariş edecem ve transfer etmek istiyorum. Daha yumurtadan işçi çıkmadı ve yumurta sayıları 7 8 civarında. Manuel olarak mı transfer edilmesi lazım yoksa ışık tutup kendisinin geçmesi mi ?
Önce kendisinin geçmesine müsade edin. Eğer geçmezse manuel olarak transfer edersiniz.

BahadirSarp

Nanitik
Üye
Hocam zaten şırıngayla test tüpünün ağızlarını birleştirip test tüpünü karanlık yaparsanız %99 kendisi geçer manuel transfer hem çok strese sokar hemde çok risklidir.