Enjekterü test tüp yerine kullanma

Musihi

Yumurta
Üye
İş görür mü ? Yazıları asetonla sildim . Zararı olur mu ? Suyla yıkadım sadece.

Ekli dosyalar

• 20220223_204238.jpg
    20220223_204238.jpg
    23.3 KB · Görüntüleme: 40

hasany

Süper Koloni
Moderatör
Yardımsever
İlklerden
Deneyimli Hobici
Tespit Uzmanı
Rehberkolik
Üye
İş görecektir. Aseton içine gelmediyse bir şey olmaz. Siz en kısa sürede cam tüp almaya bakın yine de. Sizi geçici olarak idare eder ama bu.

snorlax

Yumurta
Üye
Elinize sağlık gayet iyi olmuş. Cam tüp gelene kadar sizi iyi idare eder. İyi hobiler.

Bora

Yumurta
Üye
Merhabalar öncelikle birsürü kişi gibi uğraşmadan birşey yapmaya çalışmadığınız için Tebrik ediyorum çoğu kişi uğraşmadan bir sonuç almaya çalışıyor tüpün işe yarayıp yaramıyacağına gelirsek de tabiki herzamanki gibi test tüpü çok daha yarayışlıdır bu düzenek de bantladığınız yerden tetramorium gibi türler kaçak verebilir ama onun dışında çoğu tür için gayet kullanışlı olmuş

Musihi

Yumurta
Üye
Merhabalar öncelikle birsürü kişi gibi uğraşmadan birşey yapmaya çalışmadığınız için Tebrik ediyorum çoğu kişi uğraşmadan bir sonuç almaya çalışıyor tüpün işe yarayıp yaramıyacağına gelirsek de tabiki herzamanki gibi test tüpü çok daha yarayışlıdır bu düzenek de bantladığınız yerden tetramorium gibi türler kaçak verebilir ama onun dışında çoğu tür için gayet kullanışlı olmuş
Cevabınız için teşekkür ederim. Geçici çözümdüm olacaktır.

Aculeata

Yumurta
Üye
İş görür mü ? Yazıları asetonla sildim . Zararı olur mu ? Suyla yıkadım sadece.
Suyun olduğu kısım hava almasın yeter . Ykksa taşmalara sebep olabilir . Şimdikik idare edecektir . Yukarda dendiği gibi en kısa sürede test tüpü edinin.

ELVERiCi1453

Yumurta
Üye
Ben denedim sorun sadece bendemi oldu bilmiyorum, fakat kraliçe hiç yumurtlamadı ve 3 hafta sonrada öldü,
deneyimim bu kadar.