Kişiden kişiye değişir.Estetik açıdan en mükemmel, en göze hitap eden, hoş karınca türleri nelerdir?
Bana göre pheidole, majörlerin cinse özgü kafa büyüklüğü hoşuma gidiyor.Estetik açıdan en mükemmel, en göze hitap eden, hoş karınca türleri nelerdir?
Ben yanlış hatırlamıyorsam anakin arkadaşımız söylemişti öyle keşfetmiştim. myrmecocystus mexicanus türü çok hoşuma gidiyor. O bal rengi çok hoş benim için.Estetik açıdan en mükemmel, en göze hitap eden, hoş karınca türleri nelerdir?
Benim için bu cins, Crematogaster schmidti abdomenlerinin kalp şeklinde olması ve sinirlendiklerinde abdomenlerini akrep gibi yukarı kaldırmaları, bu cinsi benim için estetik açıdan çok ilgi çekici bir cins yapıyor.Estetik açıdan en mükemmel, en göze hitap eden, hoş karınca türleri nelerdir?
Abdomenleri benimde hosuma gidiyor.Benim için bu cins, Crematogaster schmidti abdomenlerinin kalp şeklinde olması ve sinirlendiklerinde abdomenlerini akrep gibi yukarı kaldırmaları, bu cinsi benim için estetik açıdan çok ilgi çekici bir cins yapıyor.
Hocammmm onlar nasıl karıncalar öyleee sadece ikisine baktım resmen yıkılıyorlar ömrümde görmemiştim💥💥💯Şahsi görüşüm;
Myrmecocystus Christineae
Gesomyrmex Howardi
Daceton Armigerum
Cataglyphis Bombycina
Uzaylı gibiler... Benim için böyle daha çok messor gibi lasius gibi tank görünümlü cinsler cezbediyor. Yurt dışı türleri genel olarak pek hoşuma gitmiyor. Adını unuttum ama altın bal karıncası diye geçen türü seviyorum bir de carebara diversa.Şahsi görüşüm;
Myrmecocystus Christineae
Gesomyrmex Howardi
Daceton Armigerum
Cataglyphis Bombycina