Bulsanız da yetişkin olduğu için yakın bir tarihte ölecek zaten, bakılmaz ki. Farklı türlerin yavru mantisleri var şu an, onları alıp bakmayı deneyebilirsiniz.Siz nerden buldunuz acaba ve ben bulmak istesem nerden bulabilirim
Doğada mantis yumurta kozaları bulabilirsinizSiz nerden buldunuz acaba ve ben bulmak istesem nerden bulabilirim
Empusa mı ootheca ördüEkli dosyayı görüntüle 37940
Mantisim yumurtladı nasıl bakmam gerekiyor
Evet ne oldu ki?Empusa mı ootheca ördü
Çook zor bir tür ondan dedim doğadan aldığınızda muhtemelen çiftleşmiştirEvet ne oldu ki?
Duruma göre bulucam bi çaresini yaÇook zor bir tür ondan dedim doğadan aldığınızda muhtemelen çiftleşmiştir
Deneyeceğim ama bazı türlerin kışı gecirdikten sonra çıkıyor diye biliyorumEğer üretebilirseniz almak isterim sizden.
Her zaman beklerim umarım çıkarDeneyeceğim ama bazı türlerin kışı gecirdikten sonra çıkıyor diye biliyorum
Mantia bakmak istiyorum zaten yönlendirebilirmisiniz acaba en azından ne olduğunu anlayıp yapamayacağım birşey ise ona göre Ootheca yı doğaya geri bırakırımHocam Empusa türünü beslemek ciddi bi deneyim gerektirir. Ootheca 3 4 hafta içerisinde çıkacaktır.M antis bakmak isterseniz sizi hobi türlerine yönlendirebilirim
Bildiğim kadarıyla bir kabın içine alıp belli aralıklarla nemlendirme yapmak lazım kaba ama @Mantis_ bu konuda daha bilgilidirMantia bakmak istiyorum zaten yönlendirebilirmisiniz acaba en azından ne olduğunu anlayıp yapamayacağım birşey ise ona göre Ootheca yı doğaya geri bırakırım
Empusa bakımı en zor mantis türlerinden biri doğaya salmanızı tavsiye ederim.Mantia bakmak istiyorum zaten yönlendirebilirmisiniz acaba en azından ne olduğunu anlayıp yapamayacağım birşey ise ona göre Ootheca yı doğaya geri bırakırım
Bilgi için teşekkür ederimEmpusa bakımı en zor mantis türlerinden biri doğaya salmanızı tavsiye ederim.
empusa türünü beslemenizi önermem uçan avlarla beslemeniz gerekir, bu da sizin için zor olacaktır-Empusa Fasciata erkeği bulmuştum arakadaşlar bilgilendirdi bende doğaya geri saldım bu seferde dişisini buldum sanırım(emin değilim) dişiyse döllenmiş olup olmadığını anlamanın bir yolu varmı?Ekli dosyayı görüntüle 37764 Ekli dosyayı görüntüle 37765