Merhaba arkadaşlar şu an küçük bir 30x30x30h mavi melek karides akvaryumum var. İçerisinde tetra marka 25w ısıtıcı, dophin sfp 16 pipo filtre bitki ve moss türleri var. Akvaryumu @Utgea 'nın açtığı karides bakım konusunda verdiği bilgilere uygun olarak kurdum. İçerisine 10 tane karides ekledim fakat gözüme çok boş geldi ve zevk alamadım. O yüzden hem az da olsa hareket katacak hemde karideslerin olası yavrularını yemeyecek,yese bile çok fazlasını değil, bir tür beslemek istiyorum. Ember tetra ve sivrisinek rasboralar çok hoşuma gitti iki türden birinden 6'lı bir sürü ekleyebilir miyim bu büyüklükte bir akvaryuma? Birde okuduğum kadarı ile sanırım ember tetralar daha dayanıklı fakat sivrisineklere göre yavru yeme ihtimalleri daha fazlaymıs. Sivrisinek rasboraların bakımı hakkında çok bir bilgi bulamadım fakat herkes çok küçük canlılar oldukları için, karides yavrularının bir haftalık ve sonrasını yiyemeyeceğini söylüyor ama bakımlarının zorluğu konusunda emin olamadım. Daha önce hiç balık beslemediğim için hangisini seçmem gerektiği yönünde kararsızım.