Ü
Üye silindi 2850
Yarın hayatıma son veriyorum son kez iyi hobiler
İyi şaka ama 1 nisan geçti 🙂Yarın hayatıma son veriyorum son kez iyi hobiler
Şaka olduğunu nereden biliyorsunuz? Lütfen biraz anlayışlı olun @zeuata dostum ciddi misin?İyi şaka ama 1 nisan geçti 🙂
Anlayışlıyım fakat Zeusta ?? Ciddi değilsin demi 😰Şaka olduğunu nereden biliyorsunuz? Lütfen biraz anlayışlı olun @zeuata dostum ciddi misin?
Abi hayattan bıktımm bu gün ağlamaktan butnumdan kan geldi, yeteneksizim ve hiçbir özelliğim yok ben ölmeyi hak ediyorumŞaka olduğunu nereden biliyorsunuz? Lütfen biraz anlayışlı olun @zeuata dostum ciddi misin?
Dostum, bak. Hayat sadece yetenekli olmadan ve bir özelliğe sahip olmaktan ibaret değil. Seni seven insanlar var, sana değer veren insanlar var. Herşeyden öte bunları düşün, kimse annesinin karnından yetenekli ve özelliğe sahip olarak doğmuyor. Üstelik ihtiyacın da yok. Kısacık hayatta önemli olan tek şey güzel vakit geçirmek ve mutlu olmak. Bende yetenekli değilim, bir özelliğim yok ama bu canıma kıymaya değer şeyler değil. Discord kullanıyorsan kullanıcı adını verebilir misin? Oradan konuşalım seninle.Abi hayattan bıktımm bu gün ağlamaktan butnumdan kan geldi, yeteneksizim ve hiçbir özelliğim yok ben ölmeyi hak ediyorum
Abi instagram kullanıyorum sametcesur01Dostum, bak. Hayat sadece yetenekli olmadan ve bir özelliğe sahip olmaktan ibaret değil. Seni seven insanlar var, sana değer veren insanlar var. Herşeyden öte bunları düşün, kimse annesinin karnından yetenekli ve özelliğe sahip olarak doğmuyor. Üstelik ihtiyacın da yok. Kısacık hayatta önemli olan tek şey güzel vakit geçirmek ve mutlu olmak. Bende yetenekli değilim, bir özelliğim yok ama bu canıma kıymaya değer şeyler değil. Discord kullanıyorsan kullanıcı adını verebilir misin? Oradan konuşalım seninle.
Tamamdır. Oradan konuşalım.Abi instagram kullanıyorum sametcesur01
Ciddi olduğuna hala inanamıyorum genelde bıradan böyle troller yapanlar bazen oluyor ama şuan elim ayağım birbiren dolaştı ama şöyle düşün kardeşim dünyada 8 Milyar insan içinden yeteneği olmayan Bir özelliği olmayan çok insan var Umarım kararını En ama En kısa zaman içinde değiştirsin Ne diyebilirimki Tek diyebileceğim şey Büyük ihtimal ile Önünde daha çok yol var ve Buradan Bu yolda Frene Asılma Lütfen Fikrini değiştirAbi hayattan bıktımm bu gün ağlamaktan butnumdan kan geldi, yeteneksizim ve hiçbir özelliğim yok ben ölmeyi hak ediyorum
Erdoğan abime çok teşekkür ederim bana güzel bir motive kaynağı oldu fikrimi değiştirdiCiddi olduğuna hala inanamıyorum genelde bıradan böyle troller yapanlar bazen oluyor ama şuan elim ayağım birbiren dolaştı ama şöyle düşün kardeşim dünyada 8 Milyar insan içinden yeteneği olmayan Bir özelliği olmayan çok insan var Umarım kararını En ama En kısa zaman içinde değiştirsin Ne diyebilirimki Tek diyebileceğim şey Büyük ihtimal ile Önünde daha çok yol var ve Buradan Bu yolda Frene Asılma Lütfen Fikrini değiştir
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:
@Elraen abi sende birşey dermisin olay daha önce görmediğim kadar derinlere iniyor gailba Bir el atarsın diye düşünüyorum 😰😰😥😨
Cansın, seviliyorsun. ❤Erdoğan abime çok teşekkür ederim bana güzel bir motive kaynağı oldu fikrimi değiştirdi
Fikrinin değişmesine sevindim iyi hobiler.Erdoğan abime çok teşekkür ederim bana güzel bir motive kaynağı oldu fikrimi değiştirdi
Haklısın düşüneceğim abi teşekkürler 🥰Dostum anlık bir duygusal patlama da yaşamış olsan konu kestirip atılmamalı diye düşünüyorum. Ailenle durumu paylaşsan, bir uzmana danışsanız kendine büyük bir iyilik yapmış olursun.