Camponotus sp. kolonisi. İşçisinin yandan net fotoğrafını atma şansınız var mı?Bir karınca var elimde, ne tür olduğunu bilmiyorum, toraks hafif kırmızı, lahve rengi gibi. Resimde var, söyler misiniz türü nedir?
Camponotus sp. kolonisi. İşçisinin yandan net fotoğrafını atma şansınız var mı?Bir karınca var elimde, ne tür olduğunu bilmiyorum, toraks hafif kırmızı, lahve rengi gibi. Resimde var, söyler misiniz türü nedir?
Valla en net çekebildiklerim bunlar,pekş şey sorcam,ben bu hayana tavuk veriyorum yemiyor, haşlanmış yumurta beyazı veriyorum yemiyor,ne vericem böcek dışında,böcek olarak un kurdu sipariş ettim 2 hafta sorna gelecekCamponotus sp. kolonisi. İşçisinin yandan net fotoğrafını atma şansınız var mı?
Nerden sipariş ettiniz acaba? Ankara Canlı Yem 3 günde ulaştırıyor.Valla en net çekebildiklerim bunlar,pekş şey sorcam,ben bu hayana tavuk veriyorum yemiyor, haşlanmış yumurta beyazı veriyorum yemiyor,ne vericem böcek dışında,böcek olarak un kurdu sipariş ettim 2 hafta sorna gelecek
Valla birtane arkadaş buldum , kendisi şsy dedi işlerden dolayı kargoya henüz koyamadım ,salı günü koycam dediNerden sipariş ettiniz acaba? Ankara Canlı Yem 3 günde ulaştırıyor.