Test tüpü yerine şırınga kullanabilirsin formikaryumuda youtubede yapılış videosu var tüp tıpasınada gerek yokMerhabalar test tüpü, şeffaf hortum, şeffaf asetat kağıdı, hortum çıkışlı test tüpü tıpası gibi temel ekipmanları internetten değil de ne gibi mağazalarda bulabilirim
Bunları biliyorum ben özellikle ekipmanları nereden bulabileceğimi merak etmiştim ama yinede teşekkürlerTest tüpü yerine şırınga kullanabilirsin formikaryumuda youtubede yapılış videosu var tüp tıpasınada gerek yok
Test tüpü ile şırınga karşılaştırılamaz bile, yapılan ytong formikaryumlar dayanıksız koloniler büyüdüğünde delip kaçabiliyorlar.Test tüpü yerine şırınga kullanabilirsin formikaryumuda youtubede yapılış videosu var tüp tıpasınada gerek yok
Keşke ilk yazdığıma bakıp da cevap verseniz ama yine de teşekkürlerAnt Store Turkey güvenilirdir tercih edebilirsiniz. İnstagram üstünden iletişim sağlayabilirsiniz.
Mağazalarda bulman çok zor her ne kadarda bu hobiyi severek yapıyorsakta bir kedi köpek besliyen insanlar kadar sayımız yüksek değil bu yüzden çoğu insanın bu hobiden bile haberi yok genel olarak kitlesi az olan bir hobi içinde kimse mağaza açmıyor varsa da cok nadir bundan dolayı internetten sipariş vermeni öneririm ama ant stor turkey sitesini önermiyorum kargo çok geç eline ulaşıyor onun yerine youtubede de kanalı olan karınca sanatı kanalının KS stor sitesini kesinlikle öneririn güvenilirdir ayrıca çok ta iyi kargoluyorlarMerhabalar test tüpü, şeffaf hortum, şeffaf asetat kağıdı, hortum çıkışlı test tüpü tıpası gibi temel ekipmanları internetten değil de ne gibi mağazalarda bulabilirim
Test tüpünü belki medikallerde bulabilirsin ancak çoğunlukla plastik oluyorlar, şeffaf hortumları nalburlarda bulabilirsin, asetat kağıt bulman biraz zor olabilir ama kırmızı şeffaf defter kaplarıda işini görür ancak opak bir cover daha iyi olur. Test tüpü tıpasını bulabilirsen deliği kendin açabilirsin. Eğer uğraşmak istemiyorsan internetten söylemeni öneririm. KS store cidden iyi Instagram'a @karincasanati yazarak bulabilirsin.Merhabalar test tüpü, şeffaf hortum, şeffaf asetat kağıdı, hortum çıkışlı test tüpü tıpası gibi temel ekipmanları internetten değil de ne gibi mağazalarda bulabilirim
Teşekkür ederimTest tüpünü belki medikallerde bulabilirsin ancak çoğunlukla plastik oluyorlar, şeffaf hortumları nalburlarda bulabilirsin, asetat kağıt bulman biraz zor olabilir ama kırmızı şeffaf defter kaplarıda işini görür ancak opak bir cover daha iyi olur. Test tüpü tıpasını bulabilirsen deliği kendin açabilirsin. Eğer uğraşmak istemiyorsan internetten söylemeni öneririm. KS store cidden iyi Instagram'a @karincasanati yazarak bulabilirsin.
Antstore da çoğaltıcı besleme alanı vb. ekipmanlar mevcut göz gezdirenilirsin ben ordan aldımMerhabalar test tüpü, şeffaf hortum, şeffaf asetat kağıdı, hortum çıkışlı test tüpü tıpası gibi temel ekipmanları internetten değil de ne gibi mağazalarda bulabilirim