Ekipmanları nereden bulabilirim

Hasancık

Yumurta
Üye
Merhabalar test tüpü, şeffaf hortum, şeffaf asetat kağıdı, hortum çıkışlı test tüpü tıpası gibi temel ekipmanları internetten değil de ne gibi mağazalarda bulabilirim

Barkın

Süper Koloni
Yardımsever
Üye
Ant Store Turkey güvenilirdir tercih edebilirsiniz. İnstagram üstünden iletişim sağlayabilirsiniz.

Barkın

Süper Koloni
Yardımsever
Üye
Test tüpü yerine şırınga kullanabilirsin formikaryumuda youtubede yapılış videosu var tüp tıpasınada gerek yok
Test tüpü ile şırınga karşılaştırılamaz bile, yapılan ytong formikaryumlar dayanıksız koloniler büyüdüğünde delip kaçabiliyorlar.

karınca474

Yumurta
Üye
Merhabalar test tüpü, şeffaf hortum, şeffaf asetat kağıdı, hortum çıkışlı test tüpü tıpası gibi temel ekipmanları internetten değil de ne gibi mağazalarda bulabilirim
Mağazalarda bulman çok zor her ne kadarda bu hobiyi severek yapıyorsakta bir kedi köpek besliyen insanlar kadar sayımız yüksek değil bu yüzden çoğu insanın bu hobiden bile haberi yok genel olarak kitlesi az olan bir hobi içinde kimse mağaza açmıyor varsa da cok nadir bundan dolayı internetten sipariş vermeni öneririm ama ant stor turkey sitesini önermiyorum kargo çok geç eline ulaşıyor onun yerine youtubede de kanalı olan karınca sanatı kanalının KS stor sitesini kesinlikle öneririn güvenilirdir ayrıca çok ta iyi kargoluyorlar

omeraraskartal

Larva
Üye
Test tüpünü belki medikallerde bulabilirsin ancak çoğunlukla plastik oluyorlar, şeffaf hortumları nalburlarda bulabilirsin, asetat kağıt bulman biraz zor olabilir ama kırmızı şeffaf defter kaplarıda işini görür ancak opak bir cover daha iyi olur. Test tüpü tıpasını bulabilirsen deliği kendin açabilirsin. Eğer uğraşmak istemiyorsan internetten söylemeni öneririm. KS store cidden iyi Instagram'a @karincasanati yazarak bulabilirsin.

Hasancık

Yumurta
Üye
Test tüpünü belki medikallerde bulabilirsin ancak çoğunlukla plastik oluyorlar, şeffaf hortumları nalburlarda bulabilirsin, asetat kağıt bulman biraz zor olabilir ama kırmızı şeffaf defter kaplarıda işini görür ancak opak bir cover daha iyi olur. Test tüpü tıpasını bulabilirsen deliği kendin açabilirsin. Eğer uğraşmak istemiyorsan internetten söylemeni öneririm. KS store cidden iyi Instagram'a @karincasanati yazarak bulabilirsin.
Teşekkür ederim

mert0303

Yumurta
Üye
Antstore da çoğaltıcı besleme alanı vb. ekipmanlar mevcut göz gezdirenilirsin ben ordan aldım