Ekipman sorunu

Mertcan

Yumurta
Üye
Ben deney tüpü, tıpa, yem vb. Ürünler alacaktım ama kargo parası çok fazla geliyor benim bu ürünleri alacağın mağazalar varmı veya kargo parası ücretsiz olan site falan varmı sadece Google olmak zorunda değil Trendyol falanda olur bana yardımcı olabilir misiniz?

Onlorot

Nanitik
İlklerden
Deneyimli Hobici
Üye
Hiçbir sitede belirli bir ücret altında kargo parası ücretsiz değildir. Atıyorum 250 lira ve üzeri alışverişlerde ücretsiz diye bir ibare varsa evet o ücretin üstündeki siparişlerinizde kargo size bedavaya gelir fakat mesela tamamen sallıyorum 10 test tüpü 40 tl ve kargo ücretsiz yazıyorsa bilin kargo ücretsiz değildir o ürün 20-25 tldir kargo da 15-20tldir yani siz kargoyu kapıda değil de ücretin içerisinde ödüyorsunuz bu yanılgıya kapılmayalım.

Hobi mağazası olarak;

Bu site bana ait güvenle alışveriş yapabilirsiniz.

https://www.karincam.com

Ek olarak piyasada gördüğüm güvenilir bir satıcı daha. İnstagramdan kendisine ulaşabilirsiniz.

@ant.store.turkey

Ek olarak mağazam olmasında rağmen söylüyorum, sadece test tüpü, tıpa falan alacaksanız laboratuvar malzemesi satan yerlerden alırsanız hobi mağazalarından daha ucuza gelecektir.

Argentavis

Kraliçe
Moderatör
Yardımsever
İlklerden
Deneyimli Hobici
Üye
@Onlorot'un da dediği gibi kargo ücreti bir şekilde öyle ya da böyle cebinizden çıkıyor. Ödemekten çekinmeyin derim. Deney tüplerini ve tıpaları ben blabmarket.com üzerinden aldım tavsiye de ederim. Canlı yem içinse anakracanliyem veya antalyacekirge önerebilirim.

Mertcan

Yumurta
Üye
Hiçbir sitede belirli bir ücret altında kargo parası ücretsiz değildir. Atıyorum 250 lira ve üzeri alışverişlerde ücretsiz diye bir ibare varsa evet o ücretin üstündeki siparişlerinizde kargo size bedavaya gelir fakat mesela tamamen sallıyorum 10 test tüpü 40 tl ve kargo ücretsiz yazıyorsa bilin kargo ücretsiz değildir o ürün 20-25 tldir kargo da 15-20tldir yani siz kargoyu kapıda değil de ücretin içerisinde ödüyorsunuz bu yanılgıya kapılmayalım.

Hobi mağazası olarak;

Bu site bana ait güvenle alışveriş yapabilirsiniz.

https://www.karincam.com

Ek olarak piyasada gördüğüm güvenilir bir satıcı daha. İnstagramdan kendisine ulaşabilirsiniz.

@ant.store.turkey

Ek olarak mağazam olmasında rağmen söylüyorum, sadece test tüpü, tıpa falan alacaksanız laboratuvar malzemesi satan yerlerden alırsanız hobi mağazalarından daha ucuza gelecektir.
Evet seni youtubede gördüm. Sitende bir kaç ürün sepete ekledim. Alacakların 20 TL kargoyla 40 TL oluyor bana biraz fazla geldi ama ürünler gayet güzel 😇