Teşekkürler 2 hafta daha arayıcam o zamanEkim bitene kadar oluyor. Kasım'da artık bulmanız çok çok düşük ihtimal
Bence yağmurdan sonra ara, ben ilk hobiye başladığım gün bulamadım ikinci gün yağmur sonrası hemen buldum galiba benim şansım.Teşekkürler 2 hafta daha arayıcam o zaman
Saol zaten bu gün yakınlarımda büyük bir messor kolonisi uçuş yaptı 1 kraliçe aldımBence yağmurdan sonra ara, ben ilk hobiye başladığım gün bulamadım ikinci gün yağmur sonrası hemen buldum galiba benim şansım.
Saol zaten bu gün yakınlarımda büyük bir messor kolonisi uçuş yaptı 1 kraliçe aldım
Bayağı şanslıymışsın ben 3 ay bulamadım..Bence yağmurdan sonra ara, ben ilk hobiye başladığım gün bulamadım ikinci gün yağmur sonrası hemen buldum galiba benim şansım.
ben 9 -10 bulamadım galiba tam emin değilimBayağı şanslıymışsın ben 3 ay bulamadım..
Ben 4 yıl sonra buldum 😶Bayağı şanslıymışsın ben 3 ay bulamadım..
9-10 ay*ben 9 -10 bulamadım galiba tam emin değilim
Ekimde son uçuşlarına denk geldimBayağı şanslıymışsın ben 3 ay bulamadım.
😑Ben 4 yıl sonra buldum 😶
ankara nın neresindesin acabaAnkara'da messor uçuşları var ama 3-4 gündür kraliçelerin hepsi kanatlı ve çok ölmüş durumda
İmkansız derecede az ama sıcak günlerde ara benim şansım yaver gitti 3 gün önce buldum1 haftadır kraliçe arıyorum ekim kasım aylarında uçuş oluyormu ona göre aramaya devam edeceğim
imkansız değil dostum. 20 derece olduğum bir bölgede bile günlük uçuş oluyor. messorlar ağırlıklı olarak bu zamanlarda uçuyor. yani imkansız yanlış bir tabir.İmkansız derecede az ama sıcak günlerde ara benim şansım yaver gitti 3 gün önce buldum
Haklısın yani %40 gibiimkansız değil dostum. 20 derece olduğum bir bölgede bile günlük uçuş oluyor. messorlar ağırlıklı olarak bu zamanlarda uçuyor. yani imkansız yanlış bir tabir.