Tetramorium sanırım daha net fotoğraflar yüklerseniz kesinleştirebiliriz.Türünü bilmiyorum yaklaşık 1 ay 2 haftada 2 işçi çıkardı bundan sonra nasıl hareket etmeliyim
Türünü bilenler yardımcı olursa sevinirim
Tetramorium sanırım daha net fotoğraflar yüklerseniz kesinleştirebiliriz.
Sadece sizin için demiyorum zaten bir konuya gerekli cevap yazıldıysa ve bu cevaba ek bir bilgi eklemeyecekseniz cevap yazmamanızı öneririm boşu boşuna mesaj kirliliği olmasın
Tetramoriumların kraliçesi biraz büyük oluyor bu hem küçük işçileri baya baya küçük fotoğrafta zoomdan dolayı büyük çıkmışCinsi tetramorium galiba tür tespiti için daha net görseller lazım
Tetramorium olduğundan oldukça eminim türden türe boyut değişebilir boyuttan cins/tür ayrımı yapılamazTetramoriumların kraliçesi biraz büyük oluyor bu hem küçük işçileri baya baya küçük fotoğrafta zoomdan dolayı büyük çıkmış
Peki , şimdi ben nasıl hareket etmeliyim şekerli su takviyesi + darı gibi besleme mi yapayımTetramorium olduğundan oldukça eminim türden türe boyut değişebilir boyuttan cins/tür ayrımı yapılamaz
Şekerli su + protein şeklinde yapmalısınız beslemeyiPeki , şimdi ben nasıl hareket etmeliyim şekerli su takviyesi + darı gibi besleme mi yapayım