Hangisine neden?Neden hocam?
Hangisine neden?Neden hocam?
hava durumuna baktım da bulma ihtimalin yüksek yağmur sonrası hele heleKastamonu
Çok sağolun bugün 19° görecek nem %50 civarlarında hafif rüzgar var gibi eğer yağmur yağıp keserse bi bakmamı önerir misiniz?hava durumuna baktım da bulma ihtimalin yüksek yağmur sonrası hele hele
Kusura bakma lokanta açıyorumda işlerim vardı bakamadımÇok sağolun bugün 19° görecek nem %50 civarlarında hafif rüzgar var gibi eğer yağmur yağıp keserse bi bakmamı önerir misiniz?
Yagrının hava durumu ve nem durumuna baktım tavsiye ederim yağmur sonrası bulma ihtimalin varÇok sağolun bugün 19° görecek nem %50 civarlarında hafif rüzgar var gibi eğer yağmur yağıp keserse bi bakmamı önerir misiniz?
Çarşamba 16 derece sizce iyimi hocam? Saat kaçta sizce arayayım? Cevap verdiğiniz için çok sağolunKusura bakma lokanta açıyorumda işlerim vardı bakamadım
Yagrının hava durumu ve nem durumuna baktım tavsiye ederim yağmur sonrası bulma ihtimalin var
Herkese söylemeyin dediniz ya.Hangisine neden?
Bence herkese söylememelisiniz, söyledikten sonra her gün karıncalarla ilgili şaka duymaktansa söylememeyi tercih ederim. Zaten abartılı şekilde şaka yapan insanlarla arkadaş dahi olmamalısınız da, orası ayrı mesele.Herkese söylemeyin dediniz ya.
Ya hocam kaç yaşına geldik, kimsenin böyle davranacağını sanmıyorum diyebilsem keşke.Bence herkese söylememelisiniz, söyledikten sonra her gün karıncalarla ilgili şaka duymaktansa söylememeyi tercih ederim. Zaten abartılı şekilde şaka yapan insanlarla arkadaş dahi olmamalısınız da, orası ayrı mesele.
16 derece bence güzel saat 16 gibi aramaya başla istersen. Ben genelde o saatlerde çıkıyorum saat 22.00 a kadar geziyorum rahat 16 17 buluyorum hatta bi fotoğraf paylaştım istersen profilimden bakarsınÇarşamba 16 derece sizce iyimi hocam? Saat kaçta sizce arayayım? Cevap verdiğiniz için çok sağolun
Çok sağolun bulursam sizi mutlaka bilgilendireceğim. Son olarak nerelerde aradınız örneğin kaldırımda falan mı yürüyüp etrafa baktınız?16 derece bence güzel saat 16 gibi aramaya başla istersen. Ben genelde o saatlerde çıkıyorum saat 22.00 a kadar geziyorum rahat 16 17 buluyorum hatta bi fotoğraf paylaştım istersen profilimden bakarsın
Keşke diyebilseniz, diyebilsek.Ya hocam kaç yaşına geldik, kimsenin böyle davranacağını sanmıyorum diyebilsem keşke.
yerle kaldırımın birleşim köşesi desem anlarsın genelde köşelerde yada o diklem de duruyorlarÇok sağolun bulursam sizi mutlaka bilgilendireceğim. Son olarak nerelerde aradınız örneğin kaldırımda falan mı yürüyüp etrafa baktınız?
iyi şanslar inşallah 1 kraliçe bulup sende bu hobiye iyisiyle kötüsüyle atılırsınÇok sağolun bulursam sizi mutlaka bilgilendireceğim. Son olarak nerelerde aradınız örneğin kaldırımda falan mı yürüyüp etrafa baktınız?
senin için 1 takım araştırmalar yaptım forumlardan istesen devam ederimÇok sağolun bulursam sizi mutlaka bilgilendireceğim. Son olarak nerelerde aradınız örneğin kaldırımda falan mı yürüyüp etrafa baktınız?
Çok sağolun yardımınız için bulmaya çalışacağımsenin için 1 takım araştırmalar yaptım forumlardan istesen devam ederim
Araya girmiş gibi oluyorum kusura bakmayın ama el4nce çok haklı çünkü çok benzerlerini yaşadım. "Bunla ne uğraşıyorsun, sana ne katacak, manyak mısın örümcek bakılır mı, ne gerek var, yazık değil mi, boş zaman kaybı, ne anlıyorsun bundan..... " En baştan bunlarla ve bu gibilerle başınız ağrımasın. Birincisi bu tip hobiler öyle herkesin ilgi alanı olabilecek ve herkesin anlayabileceği aktiviteler değil. Bundan anlamayan kişilerle paylaştığında seni küçümseyebilir, alay edebilir, yaptıklarını gereksiz zaman kaybı ve işsizlik olarak görebilirler ki bunlar en yaygınlarından. Bazı insanlar senin yaptıklarını kendi başarılarıyla kıyaslayıp üstün gözükmeye çalışabilir. Olumsuz yorumlar yapıp moralini bozabilir, hatta bazı arkadaşlarınla aran açılabilir, hevesin kırılabilir. Tabii ki bunlar ihtimaller, dikkat etmek gerek. Kimin ne yapacağı, ne diyeceği hiç belli olmaz. Bazen de bazı insanların ilgisini çekip onlarla arkadaşlığını geliştirebilirsin, birlikte yaptıklarınızı geliştirebilirsiniz. Bunları bu forumdaki hobileri baz alarak yazıyorum, benim çevremde karınca besleyen tek bir kişi var o da yakın arkadaşlarımdan. Genel olarak, bırak hobilerini paylaşmayı, arkadaşlık kurduğun insanlar arasında da seçici olmak lazım. Sonuç olarak ve en önemlisi hobilerin senin özel alanın. Kolay kolay herkes erişememeli bence. Tabii ki sır gibi sakla demiyorum ama güvendiğin, destekleyici olduğunu düşündüğün ve aranın iyi olduğu insanlara bahsedebilirsin. Bir bakarsın onlar da başlamış.Neden hocam?
çok haklı 1 mesaj daha benim arkadaşlar arada goygoy yapıyorlardı ama nerde duracaklarını biliyorlardı bi ara yurtta yatıyorum kutu verdiler dediler ki içinde kocaman tarantula var yolda bulduk bi açtım kurt örümcegi biraz güldüm mutlu etmişlerdi sonra saldım dogasına hayvanıAraya girmiş gibi oluyorum kusura bakmayın ama el4nce çok haklı çünkü çok benzerlerini yaşadım. "Bunla ne uğraşıyorsun, sana ne katacak, manyak mısın örümcek bakılır mı, ne gerek var, yazık değil mi, boş zaman kaybı, ne anlıyorsun bundan..... " En baştan bunlarla ve bu gibilerle başın ağrımasın. Birincisi bu tip hobiler öyle herkesin ilgi alanı olabilecek ve herkesin anlayabileceği aktiviteler değil. Bundan anlamayan kişilerle paylaştığında seni küçümseyebilir, alay edebilir, yaptıklarını gereksiz zaman kaybı ve işsizlik olarak görebilirler ki bunlar en yaygınlarından. Bazı insanlar senin yaptıklarını kendi başarılarıyla kıyaslayıp üstün gözükmeye çalışabilir. Olumsuz yorumlar yapıp moralini bozabilir, hatta bazı arkadaşlarınla aran açılabilir, hevesin kırılabilir. Tabii ki bunlar ihtimaller, dikkat etmek gerek. Kimin ne yapacağı, ne diyeceği hiç belli olmaz. Bazen de bazı insanların ilgisini çekip onlarla arkadaşlığını geliştirebilirsin, birlikte yaptıklarınızı geliştirebilirsiniz. Bunları bu forumdaki hobileri baz alarak yazıyorum, benim çevremde karınca besleyen tek bir kişi var o da yakın arkadaşlarımdan. Genel olarak, bırak hobilerini paylaşmayı, arkadaşlık kurduğun insanlar arasında da seçici olmak lazım. Sonuç olarak ve en önemlisi hobilerin senin özel alanın. Kolay kolay herkes erişememeli bence. Tabii ki sır gibi sakla demiyorum ama güvendiğin, destekleyici olduğunu düşündüğün ve aranın iyi olduğu insanlara bahsedebilirsin. Bir bakarsın onlar da başlamış.