Belli ki Aynı duyguları paylaştık çevremdekiler çok alay etti ama o ilk yumurtayı görünce insan çok heyecanlanıyor daha çok bağlanıyor ama genelde ilk kraliçeler iyi koşullarda kalmıyor deneyimsizlik ve heyecanla insan her dakika başı bakmak istiyor 😂Gerçekten heyecan verici bi duygu.Hele ki hobiye yeni başladığın için merak ve "ya başaramazsam" korkusu çok değişik.Büyük bı sorumluluk almanın verdiği hissiyat anlatılamaz.Nede olsa bı canlıyı doğasından uzaklaştırıp ona yeni bı ortam sunuyosun ve sağlıklı olması gerek.Ayrıca çevrenden insanlar alay ediyo belki ama yaşamadan bilemezler.Ben öncesinde öyle bı durum yaşadığımı hatırlamıyorum.
Aynen öyle.Ben kendimle şu an gurur duyuyorum ama.Çünkü ilk başta benimle dalga geçen akraba ortamında bu emeğimi felan gösterdiğim için şimdi herkes konuşuyor illa lafı açılıyo.Yani yeni başlayan veya başlayacak arkadaşlar çevrenizde ki kişilere aldırış etmeyin.Balık beslemek veya kuş beslemek nasılsa buda onun tarzında.Bi canlı besliyoruz sonuçta.Bana göre bu arada karınca daha özel.Yani akılsız denilen bı canlıların kendilerini ayarlaması sistematik bi şekilde çalışmaları ve yine etrafa bakıp kendilerine uygun ortamı seçmeleri çok ilginç.Belli ki Aynı duyguları paylaştık çevremdekiler çok alay etti ama o ilk yumurtayı görünce insan çok heyecanlanıyor daha çok bağlanıyor ama genelde ilk kraliçeler iyi koşullarda kalmıyor deneyimsizlik ve heyecanla insan her dakika başı bakmak istiyor 😂
Hah bide böyle diyenler var🤣🤣"O kadar işçi bundan mı çıkıyor?"
O duyguyu tekrar yaşamak isterdim en saf mutluluğu yaşadığım anlardan birisiydiBen mutluluktan olduğum yerde tepinip zıpladım.Kralice bulmak çok heyecan verici bir sey ya.
Bu iyiydi"O kadar işçi bundan mı çıkıyor?"
Bu iyiydi 😂😂"O kadar işçi bundan mı çıkıyor?"
Gerçekten öyle illa lafı açılıyor bence bu gurur verici. Bana göre kuş, balık beslemekten daha eğlenceli daha çok hayrete düşürüyor insanı koloninin 3 dakikalık hareketlerini izlemek bile direkt bunu niye böyle yapıyorlar gibi düşünceye araştırma duygusuna itiyorAynen öyle.Ben kendimle şu an gurur duyuyorum ama.Çünkü ilk başta benimle dalga geçen akraba ortamında bu emeğimi felan gösterdiğim için şimdi herkes konuşuyor illa lafı açılıyo.Yani yeni başlayan veya başlayacak arkadaşlar çevrenizde ki kişilere aldırış etmeyin.Balık beslemek veya kuş beslemek nasılsa buda onun tarzında.Bi canlı besliyoruz sonuçta.Bana göre bu arada karınca daha özel.Yani akılsız denilen bı canlıların kendilerini ayarlaması sistematik bi şekilde çalışmaları ve yine etrafa bakıp kendilerine uygun ortamı seçmeleri çok ilginç.
Hah bide böyle diyenler var🤣🤣
Yolda veya parkta yürürken bir yandan elinde telefonla reels izleyip bir yandan yolu yürümektense saatlerce araştırmaktan hoşnut olduğum karıncalarla ilgili deneyim ve bilgi toplamak için kafamı aşağı eğip yere bakarak yürümeyi tercih ederim. Benim karınca bakmamla pek dalga geçen akrabam olmadı ancak arkadaşım oldu. Pek umursamadım, benim daha çok odağım, yaptığım şeye merak besleyen insanlara doğru oluyor. "Bu insanlar neden bu karıncalarla bu kadar ilgililer?" diyip merak edenleri umursuyorum. Diğerleri zaten iki üç bilindik şey yapmak dışında kalan her şeyle dalga geçerler.Aynen öyle.Ben kendimle şu an gurur duyuyorum ama.Çünkü ilk başta benimle dalga geçen akraba ortamında bu emeğimi felan gösterdiğim için şimdi herkes konuşuyor illa lafı açılıyo.Yani yeni başlayan veya başlayacak arkadaşlar çevrenizde ki kişilere aldırış etmeyin.Balık beslemek veya kuş beslemek nasılsa buda onun tarzında.Bi canlı besliyoruz sonuçta.Bana göre bu arada karınca daha özel.Yani akılsız denilen bı canlıların kendilerini ayarlaması sistematik bi şekilde çalışmaları ve yine etrafa bakıp kendilerine uygun ortamı seçmeleri çok ilginç.
Hah bide böyle diyenler var🤣🤣
Çok güzel yazdın eline sağlık benimde 1 ton arkadaşım oldu şöyle düşün kendi isteğimle yatılı okula gittim yurtta 500 erkek var rahat 50 60 kişi vardı dalga geçenYolda veya parkta yürürken bir yandan elinde telefonla reels izleyip bir yandan yolu yürümektense saatlerce araştırmaktan hoşnut olduğum karıncalarla ilgili deneyim ve bilgi toplamak için kafamı aşağı eğip yere bakarak yürümeyi tercih ederim. Benim karınca bakmamla pek dalga geçen akrabam olmadı ancak arkadaşım oldu. Pek umursamadım, benim daha çok odağım, yaptığım şeye merak besleyen insanlara doğru oluyor. "Bu insanlar neden bu karıncalarla bu kadar ilgililer?" diyip merak edenleri umursuyorum. Diğerleri zaten iki üç bilindik şey yapmak dışında kalan her şeyle dalga geçerler.
Kimlere yaptığın hobiden bahsettiğine dikkat et. Yatılı okulda seni tanıyan 50-60 kişi varsa bence sıkıntılı bu. Sadece samimiyetine güvendiğin insanlara yaptığın şeylerden bahset. Gören olursa "kanka TÜBİTAK projesi ya hoca öyle verdi bakalım bende ne bilmiyorum" falan de.Çok güzel yazdın eline sağlık benimde 1 ton arkadaşım oldu şöyle düşün kendi isteğimle yatılı okula gittim yurtta 500 erkek var rahat 50 60 kişi vardı dalga geçen
Hepsi sevdiğim çocuklardan zaten onlarda merak ediyorlardı ama gelip inceliyorlardı arada sen bunlardan nasıl anlıyorsun diye hayret ediyorlardı😂Kimlere yaptığın hobiden bahsettiğine dikkat et. Yatılı okulda seni tanıyan 50-60 kişi varsa bence sıkıntılı bu. Sadece samimiyetine güvendiğin insanlara yaptığın şeylerden bahset. Gören olursa "kanka TÜBİTAK projesi ya hoca öyle verdi bakalım bende ne bilmiyorum" falan de.hepsi sevdiğim
Hayret etmeleri İnsanın hoşuna gidiyor 😂😂Dalga geçmedikçe hayret etsinler 😄
canını sıkma sanada nasip olur inşallahHenüz nasip olmadı![]()
İnşallah hocam çok merak sardım 1-2 haftadır arıyorum uygun koşullar olunca bulacağım inşallahcanını sıkma sanada nasip olur inşallah
nerede yaşıyorsunİnşallah hocam çok merak sardım 1-2 haftadır arıyorum uygun koşullar olunca bulacağım inşallah
Kastamonunerede yaşıyorsun
Neden hocam?Kimlere yaptığın hobiden bahsettiğine dikkat et. Yatılı okulda seni tanıyan 50-60 kişi varsa bence sıkıntılı bu. Sadece samimiyetine güvendiğin insanlara yaptığın şeylerden bahset. Gören olursa "kanka TÜBİTAK projesi ya hoca öyle verdi bakalım bende ne bilmiyorum" falan de.