Bundan başka fotoğrafı yok maalesef sonra evdekiler maalesef yok etmişler merak ettiğimden sormak istedim teşekkür ederimEmin olmamakla beraber söylüyorum,sanırım bunlar kene. Daha yakından çekimlerini yapabilir misin acaba?
Öldürülmeleri birnevi iyi olmuş diyebilirim. Çünkü bu canlının 100 den fazla bitki türüne zarar verdiği kayıt edilmiş. Ayrıca evleri de sıkça istila ediyorlar. Şuana kadar bir evde keşfedilmiş en fazla sayı +26.000 olarak geçiyorBundan başka fotoğrafı yok maalesef sonra evdekiler maalesef yok etmişler merak ettiğimden sormak istedim teşekkür ederim
Kurtulmuşuz diyebiliriz o halde 😀Öldürülmeleri birnevi iyi olmuş diyebilirim. Çünkü bu canlının 100 den fazla bitki türüne zarar verdiği kayıt edilmiş. Ayrıca evleri de sıkça istila ediyorlar. Şuana kadar bir evde keşfedilmiş en fazla sayı +26.000 olarak geçiyor
Evet denilebilirKurtulmuşuz diyebiliriz o halde 😀
Yumurtaları proteinlidir amaSizce bu ne duvarda ilk başta sadece yumurta vardı sonra çoğaldı etrafta bunlara rastladım
Elbette diyemeyiz hocam haklısınız. Ben sırtlarında bir kaç desen gördüm ve ona benzettim. Evleri de konak olarak fazlasıyla kullanan bir böcek olduğu için en yakın tahmin olarak onu yazdım. Düzelttiğiniz için teşekkürlerPentatomidae familyasından bir türün yumurtaları ve yeni doğmuş nimfleri. İlla Halyomorpha halys diyemeyiz.
Bilseydim iki sucuk atıp yerdim ya kaçtı şimdi tüm proteinYumurtaları proteinlidir ama![]()